Prijs / kwaliteit
Advies in de winkel
Plaatsing

sijsjes

Alles is goed en vakkundig gemaakt, maar 1 punt dat ik vanaf het begin toen de keuken geplaatst is gemeld heb en er tot op heden geen antwoord voor een goede oplossing heb gekregen. ( Vloer... Alles is goed en vakkundig gemaakt, maar 1 punt dat ik vanaf het begin toen de keuken geplaatst is gemeld heb en er tot op heden geen antwoord voor een goede oplossing heb gekregen. ( Vloer beschadigd die toen 2 weken net pas lag ( waar gewerkt worden ook fouten gemaakt, los het dan ook op....)). Anders was het een 10 geweest. Dit valt een beetje tegen van bruynzeel keukens.

Mooie keuken

Na 3x terug te zijn geweest voor nieuwe aanpassingen door bruinzeel werd de keuken steeds duurder. BESTEKBAK zat er niet bij werd wel nettjes na geleverd. Hoop alleen dat ze het probleem met de... Na 3x terug te zijn geweest voor nieuwe aanpassingen door bruinzeel werd de keuken steeds duurder. BESTEKBAK zat er niet bij werd wel nettjes na geleverd. Hoop alleen dat ze het probleem met de vloer ook op gaan lossen.

Reactie Bruynzeel Keukens:

Beste Sijsjes, dankjewel voor je mooie review! Je melding over de vloer wil ik graag nakijken, kun je me hiervoor je ordernummer mailen ? Groetjes Jolie - webcare@bruynzeelkeukens.nl

Bruynzeel Keukens Heerlen

We werden goed geholpen

Ze denken met je mee

Geen spaanplaat gebruiken voor de frond deuren maar mdf

lianne hackeng

slecht

goeie verkooppraatjes

Bruynzeel levert niet wat toegezegd wordt, eist eerst betaling, en geeft daarna niet meer thuis. De klantenservice verschuilt zich achter derden en komt pas na weken met een reactie. slecht... Bruynzeel levert niet wat toegezegd wordt, eist eerst betaling, en geeft daarna niet meer thuis. De klantenservice verschuilt zich achter derden en komt pas na weken met een reactie. slecht bereikbaar bedrijf, en er wordt niet geleverd wat er is besteld.

Mieke Walls-Mohr

Bruynseel Keukens in Heerlen hebben mij prima begeleid naar het kopen en uitzoeken van de keuken met apparatuur. Ze hebben veel tijd erin gestoken. Ook het meten en de voorbereidingen en plaatsen... Bruynseel Keukens in Heerlen hebben mij prima begeleid naar het kopen en uitzoeken van de keuken met apparatuur. Ze hebben veel tijd erin gestoken. Ook het meten en de voorbereidingen en plaatsen van de keuken is uitstekend uitgevoerd. Ik geniet van de keuken net de uitgezochte apparatuur. Zelfs de gun metal spoelbak is een plaatje. Ik ben heel erg tevreden.

Ze bemen uitgebreid de tijd.

Telefonisch niet altijd te bereiken. Ook in de winkel kunnen de mensen het druk hebben met klanten. Maar er is altijd wel een gelegenheid om iets te vragen.

N. Baggerman

Afspraken worden nagekomen. Zeer vriendelijk en professionele manier van werken. Zeer tevreden over de keuken en plaatsing.

Denken mee in oplossingen, zeer vriendelijke klantenservice

Apparatuur is niet aanwezig dus deze zie je pas bij levering.

D. Visser

Zeer tevreden over Bruynzeel Heerlen

Goede begeleiding, verkoper denkt goed mee en adviseert goed

nvt

Nicole leenders

Het is een échte aanrader.

Vriendelijkheid, stiptheid en voldoende keuze.

Super begeleiding voor, tijdens en na het plaatsen van de keuken

Samen kijken wat de mogelijkheden zijn binnen het budget wat je investeer in de keuken.

Soons

Traject van aankoop tot en met plaatsing verliep prima.
Traject van aankoop tot en met plaatsing verliep prima.
Echter bij geconstateerd gebrek duurt het erg lang totdat het wordt opgelost. Controleer dus direct na plaatsing of alles schoon is en werkt!!

Klantvriendelijk en behulpzaam.

Alert en direct handelen bij geconstateerde gebreken. Slechte service achteraf.

Ik ben zeer tevreden over de keuken. Levering, plaatsing was op geplande datum. Na plaatsen werd er netjes opgeruimd.

Men heeft alle tijd en geduld. Laat diverse mogelijkheden zien. Luistert naar de wensen van de klant.

Kijk ook voor apparatuur naar andere merken b.v. combi magnetron/oven met draaideur.