Prijs / kwaliteit
Advies in de winkel
7.2/10
Plaatsing

Alex

The worst company I ever used

Please stop to provide your service. Do something else

M. Van de Wal-Hespe

Prima service… levering op tijd soms vertraging door niet leverbaar onderdeel (oven/magnetron en afwasmachine). Kundig en vriendelijk personeel.

Altijd eerst nog een mail

Reactie Bruynzeel Keukens:

Goedemiddag, bedankt voor de mooie review en feedback. Een fijn weekend gewenst en veel plezier met de keuken. Groetjes Roos - Team Webcare

jolanda

In de winkel bij de verkoper kregen we al een goed gevoel en dat is met alles zo gebleven.

Winkel personeel dacht goed mee.
De monteur van de keuken (extern) werkte zeer netjes en goed.
Contact klanten service liep ook lekker

na leveringen mogen van mij sneller ingeplant worden. keuken uitstellen doordat er meer werkzaamheden gedaan moesten worden van van te voren was ingeschat vrij kostbaar.

J. Boshuis

Grandioze keuken, alleen de nazorg/serviceafdeling had beter/sneller gekund

Verkoper luisterde goed, dacht mee, stelde de juiste vragen, vertaalde onze ideeën naar een goed ontwerp.
In de fabriek werd in eerste instantie ook meegedacht. Fijn!

Wanneer een keuken ingepakt wordt voor transport en hier blijkt al dat een maat niet klopt, waarom dat deel wel op transport zetten en niet meteen correctief handelen?? Nee eerst keuken laten... Wanneer een keuken ingepakt wordt voor transport en hier blijkt al dat een maat niet klopt, waarom dat deel wel op transport zetten en niet meteen correctief handelen?? Nee eerst keuken laten plaatsen, fout nogmaals door een ander laten constateren en dan iemand anders laten handelen. Zeker bij een bestelproduct, waar flinke levertijd op zit.

Bij servicebezoek (plaatsing van de juiste deur) blijken er geen scharnieren te zijn. Opnieuw bestellen en vervolgens weer 6 weken moeten wachten voor plaatsing!! Voor zoiets kleins is dat écht te lang. Telefoniste gaf aan dat er echt geen mogelijkheid was om het sneller te laten gaan… Nu heeft het tussen ‘plaatsing’ en ‘af’ 16 weken geduurd!

Verkoper waar we erg blij mee zijn(!!), hadden we graag een kop koffie aangeboden wanneer hij het resultaat zou komen bewonderen, na afloop. Vrienden van ons hebben ook een keuken gekocht, in hetzelfde filiaal, in dezelfde periode, bij hen kwam de verkoper nog even langs. Helaas gebeurde dat bij ons niet. Jammer, maar niet onoverkomelijk. Had de kers op de taart kunnen wezen…

Mercatus

Prima afgeleverd en na een klein mankementen snel geholpen.

Goede uitleg en meedenken

Niet

Reactie Bruynzeel Keukens:

Beste Sjoukje, Dank je wel voor je beoordeling. Ik wens je veel plezier met je nieuwe keuken. Groetjes Daan- Webcare

B. Relouw

Niet doen!

Ze zijn heel goed in verkeerde onderdelen leveren, keer op keer.

Eerste leverdatum: verkeerd blad en verkeerde steunwand vaatwasser geleverd, verkeerde greepjes, geen bestekbak, verkeerde korfplug, geen afwerklijstjes, etc. Aantal deurtjes beschadigd geleverd. Eerste leverdatum: verkeerd blad en verkeerde steunwand vaatwasser geleverd, verkeerde greepjes, geen bestekbak, verkeerde korfplug, geen afwerklijstjes, etc. Aantal deurtjes beschadigd geleverd.
Keuken wordt toch gemonteerd want is weer onderaannemer die moet monteren "met dat wat er is".
Nieuwe afspraak maken. Moet je zelf bellen naar servicecentrum, staat op de brief. Die verwijzen door naar de winkelverkoper. Die meldt schade, na een: "tsja, dat is een lange lijst, zet alles maar op de mail." Geen: wat vervelend, excuses, niets.
Weken later een afspraakinplanformulier met niet alle punten erop. Bel het servicecentrum bij vragen. Die verwijzen weer naar winkel, die verwijst naar servicecentrum, etc.
Lijst wordt aangepast na veel bellen en mailen.
Tweede leverdatum van verkeerde/defecte onderdelen (maanden later): weer dezelfde verkeerde onderwand geleverd en weer geen bestekbak.
Ik moest zelf aandringen dat het mischien wel klantvriendelijk zou zijn deze even op te sturen, ipv weer maanden wachten op volgende afspraak. Dat is toen gedaan.
Keuken wordt weer vrijwel volledig gedemonteerd (de hoogte was ook niet goed en nooit overlegd) en nieuw blad komt erop.
"Wandje onder kunnen we volgende keer wel van onderaf doen.
Derde monteursafspraak (2 maanden later):
Strips boven kookplaat eindelijk geplaatst (dus 5 maanden onbeschermd geweest tegen kookvocht). "Oei, nee dat wandje kan toch niet van onderaf..."
We hebben het erbij gelaten en nu dus 1 hoogglansonderdeel in onze mat keuken.
Geen snippertje klantenservice!! (Dat ze gewoon de juiste keuken plaatsen noem ik geen service).
Tientallen mails en telefoontjes en veel tijd en energie.
En dan zeggen na een opleverlijst van 15 punten: "wees maar blij dat je bij Bruynzeel hebt besteld, wij zorgen er tenminste voor dat het in orde komt."
Gewoon niet doen dus.

Reitsma

Slechte monteur. geen aanspraak op restitutie.
Slechte monteur. geen aanspraak op restitutie.
Keuken gekocht in den bosch, keuken is geplaatst, zeer slecht geplaatst. alles scheef los, zelfs eiland t.o.v het gedeelte aan de muur loopt enkele centimeters scheef, pootjes niet aangedraaid. Inductie niet goed gemonteerd, dure coocker gekocht, wel heel veel betaald voor aansluitkosten, niet gemonteerd, reden geen hoekstopkraantje aanwezig, hierover contact gehad met bruynzeel, daar doen ze niks mee.
afzuigkap verkeerd gemonteerd, monteur siemens geweest, zou probleem van bruyzeel zijn. nooit opgelost buiten rooster geplaatst,
bij de monteur 225 euro extra af moeten tikken. aantal deurtjes nu krom.
Div malen contact opgenomen met bruynzeel je hoort niets.

afspraken nakomen

JvH

Advies in de winkel was erg goed. We zijn snel en prettig tot een goed en passend ontwerp gekomen van de keuken.
Helaas is de service op dit moment niet erg prettig. Wij hebben voor leveren...
Helaas is de service op dit moment niet erg prettig. Wij hebben voor leveren het gehele bedrag moeten overmaken terwijl niet alle producten aanwezig waren voor levering. Het was zeer moeilijk om een medewerker van de klantenservice te bereiken.

De plaatsing van de keuken is netjes uitgevoerd. Het heeft daarna echter 8 weken geduurd voordat de keuken afgemaakt is. Ondanks herhaaldelijk verzoek heeft Bruijnzeel geen enkele compensatie aangeboden voor het ongemak van een onafgemaakte keuken van een periode van 8 weken.

Goed advies, prettig gesprek.

Service!

In 1 woord waardeloos

Totaal geen

Helpt bij dit bedrijf niet.

Mevrouw GPS Bosman - Leendertz

Zeer slechte ervaring. Hele dure keuken daar gekocht, alles van Miele aan inbouw apparatuur. Daarnaast nog een wasdroger en wasmachine van Miele. Service O ze weigeren notabene 2 boutjes op te... Zeer slechte ervaring. Hele dure keuken daar gekocht, alles van Miele aan inbouw apparatuur. Daarnaast nog een wasdroger en wasmachine van Miele. Service O ze weigeren notabene 2 boutjes op te sturen. Kwaliteit keuken zeer matig, grijze binnenwerk zowel als handvaten ovens, en strips van laden zeer kwetsbaar overal beschadigingen. Plinten zuigen vocht op, en zwellen dan. Zeer slecht te woord gestaan. Weigeren naam van iemand van de directie te geven, of naam bekend te maken. Je loopt werkelijk tegen een muur aan. Wees gewaarschuwd !!!

Vriendelijke verkopers.

Waarschijnlijk leiding, directie vervangen.