deblaere ignace

Een beetje lang geduurd tot de jacuzzi hier op mijn adres is aangekomen (6maanden)

De Kort

Slecht. Heb september 2020 een whirlpool gekocht en aanbetaling gedaan. Zou in december geplaatst worden. Nu 7 mnd verder en nog steeds geen whirlpool. Krijg een warrig verhaal via mail. Nu reageren... Slecht. Heb september 2020 een whirlpool gekocht en aanbetaling gedaan. Zou in december geplaatst worden. Nu 7 mnd verder en nog steeds geen whirlpool. Krijg een warrig verhaal via mail. Nu reageren ze niet meer op mails en telefonisch niet te bereiken

Reactie Bubbelkoning.nl:

Geachte mevrouw de Kort,
Geachte mevrouw de Kort,
U heeft inderdaad bij ons een spa gekocht, maar wij hebben duidelijk aangegeven bij de aankoop dat de spa in week 6 ( midden februari) uiterlijk geleverd ging worden.
Helaas is ons dit niet gelukt en is er mede door de problemen bij het Suez kanaal een vertraging ontstaan. De container komt nu aankomende week in Rotterdam, dus mijn collega zal komende dagen contact opnemen voor een afspraak.
Mijn excuses voor het ongemak.
Team Bubbelkoning

Bij Leila, Hugo Greefhorst

Alles perfect conform afspraak geregeld

Hanraets Peter

Ruime keuze in de toonzaal . Goed geholpen door de verkoper. Monteur heeft jacuzzi fijn geplaatst en goede uitleg erover.

Cops Jürgen

Ervaren personeel die meteen wisten wat we in gedachte hadden en een goed gevoel geven door vriendelijk te zijn met hun klanten

Jan Deckers

Wel late levering maar uiteindelijk goed eindresultaat

Dave Kip

Goed en georganiseerd bedrijf en netjes bij ontvangst toen we gingen kijken voor jacuzzi, we hebben eerst op internet gekeken waar we ene jacuzzi gingen bestellen maar uit eindelijk zijn we bij de... Goed en georganiseerd bedrijf en netjes bij ontvangst toen we gingen kijken voor jacuzzi, we hebben eerst op internet gekeken waar we ene jacuzzi gingen bestellen maar uit eindelijk zijn we bij de bubbelkoning uit gekomen, en ben tevreden.

Familie De Geest

Op aanraden van familie zijn wij in contact gekomen met Bubbelkoning voor de aankoop van onze spa. Na onze eerste afspraak in de showroom in Zandhoven waren we al overtuigd en schaften we ons een... Op aanraden van familie zijn wij in contact gekomen met Bubbelkoning voor de aankoop van onze spa. Na onze eerste afspraak in de showroom in Zandhoven waren we al overtuigd en schaften we ons een bubbelbad voor 5 personen aan. Na de verwachte levertermijn nam men contact op met ons en kon de leveringsdatum naar wens gekozen worden. Wij kozen ervoor om nog anderhalve maand met de levering te wachten maar dit was geen probleem!
De dag van de levering werden wij professioneel en vriendelijk te woord gestaan door de installateur en kregen hierbij de nodige uitleg. Voor ons is het een succesverhaal geworden en kunnen alleen maar vol lof zijn over onze aankoop!

Paul Pessel

Verschrikkelijk, jaar geleden om precies te zijn Maart 2020 jacuzzi besteld augustus zou deze geleverd worden helaas geen voorraad, dan nieuwe afspraak 6/7 April 2021, wat blijkt wederom geen... Verschrikkelijk, jaar geleden om precies te zijn Maart 2020 jacuzzi besteld augustus zou deze geleverd worden helaas geen voorraad, dan nieuwe afspraak 6/7 April 2021, wat blijkt wederom geen voorraad,dit bedrijf uiterst onbetrouwbaar, proberen contact te krijgen onmogelijk, heb wel deel vooruitbetaald,nu heel nieuwsgierig hoe gaan jullie dit oplossen Bubbelkoning, wel jammer want jullie hebben een mooi bedrijf, gr Paul.

Reactie Bubbelkoning.nl:

Beste Paul,
U heeft bij de aankoop aangegeven in maart 2020 dat u uw spa pas in April 2021 nodig had.
Beste Paul,
U begrijpt dat wij een erg gewilde spa geen 13 maanden in ons magazijn laten staan. Zodoende hebben wij ruim van te voren een nieuwe spa voor u besteld. Echter vanwege de extreme drukte die maar aan blijft houden kunnen onze fabrikanten de wereldwijde vraag niet aan en zijn de levertijden toch nog uitgelopen. Wij balen hier natuurlijk ook erg van.
Momenteel zijn wij vanwege de drukte niet zo goed bereikbaar als u van ons mag verwachten.
ondank dat wij 3 man sterk non stop 7 dagen in de week achter de telefoon zitten is het toch moeilijk bij te houden. Nogmaals onze excuses voor de gang van zaken,
met vriendelijke groet,
Michiel Broker