Derksen

Kunnen u goed helpen om de juiste keuze te maken. En goed bereikbaar!

Willaert

Na vier maanden wachten is onze jacuzzi eindelijk geleverd. Het was lang wachten maar wel heel tevreden prijs kwaliteit aanrader. Nu 2maanden in gebruik. We zijn voor model Ibiza gegaan en bleek... Na vier maanden wachten is onze jacuzzi eindelijk geleverd. Het was lang wachten maar wel heel tevreden prijs kwaliteit aanrader. Nu 2maanden in gebruik. We zijn voor model Ibiza gegaan en bleek goede keuze. Heel ruime jacuzzi met veel jets en verschillende types van ligplaatsen. Aanrader is wel om de plaatsing door het bedrijf te laten uitvoeren. Zeer tevreden van plaatser Reagan top service vlotte plaatsing, volledige installatie tot gebruiksklaar, zeer vriendelijk, snel en duidelijke toelichting. Bovendien werd ook alle afval correct meegenomen. Top kerel!

Michel Zilverschoon

Aantal maanden geleden een jacuzzi aangeschaft, problemen begonnen al met de elektrische aansluiting waardoor ik uiteindelijk mijn meterkast moest laten vervangen voor een op krachtstroom dit heeft... Aantal maanden geleden een jacuzzi aangeschaft, problemen begonnen al met de elektrische aansluiting waardoor ik uiteindelijk mijn meterkast moest laten vervangen voor een op krachtstroom dit heeft me uiteindelijk 3.000 euro extra gekost om dit aan te laten leggen, in de winkel vertelde de verkoper dat deze jacuzzi gewoon op 2 groepen aangesloten kon worden wat dus achteraf ook niet het geval was. Ook kreeg ik de jacuzzi in de verkeerde kleur! Er was l
Grijs besteld en heb uiteindelijk zwart gekregen, dit is niet wat ik besteld heb maar volgens bubbelkoning moet ik hier maar genoegen mee nemen. Kan tog niet waar zijn?? Wel zouden ze de beschadigde onderdelen vernieuwen omdat deze bij levering al beschadigd is: 2 zijkanten, een speaker is afgebroken en er zitten 2 dikke krassen in de kuip. Echter nog steeds niet vernomen van de bubbelkoning. Als ik dit had geweten had ik de jacuzzi ergens anders gekocht want oplossen ho maar is nu al 3/4 maanden na levering en nog steeds is niks opgelost, ik wil gewoon de goede kleur jacuzzi grijs dus ipv zwart, grijs en zonder beschadigingen gaat hier wel over een product van meer als 8.000 euro!! Los het op of we zullen genoodzaakt zijn andere stappen te nemen.

Reactie Bubbelkoning.nl:

Beste Michel Zilverschoon,
Bedankt voor uw reactie. Ik moet zeggen dat ik uw reactie niet helemaal begrijp.
Beste Michel Zilverschoon,
Wij hebben inderdaad een fout gemaakt om de verkeerde omkasting kleur te leveren, echter zie ik hier in het systeem dat mijn collega direct contact heeft opgenomen en u hier ruimschoots in heeft gecompenseerd.
Ook geeft u aan dat u veel kosten heeft moeten maken omdat u krachtstroom heeft aan moeten leggen omdat de spa schijnbaar niet op 2 x 230 aangesloten zou kunnen worden. Wij hebben een zeer overzichtelijk stroomschema meegegeven hierin staat heel duidelijk dat de spa gewoon op 2 x 230V kan. Wellicht was het handig geweest indien u dit stroomschema aan uw elektricien had gegeven of dat uw elektricien even met ons gebeld had. Ik vind dat u ons dit niet kwalijk kan nemen.
Ook is er schade ontstaan bij de plaatsing van de spa. Omdat u in het plaatsing formulier niet had aangegeven dat de gehele tuin nog 1 bouwval was heeft onze monteur alles uit de kast moeten halen om de spa toch op zijn plaats te krijgen. Indien wij dit vooraf hadden geweten dat de plaatsing zo complex was hadden wij een meerprijs in rekening moeten brengen voor een kraan.
Ik begrijp dat er inmiddels een afspraak staat ingepland om de schades te repareren. Toch wil ik u alsnog veel plezier met uw mooie FOX spa.
Indien u nog vragen en of opmerkingen heeft kunt altijd rechtstreeks contact met mij opnemen.
met vriendelijke groet,
Michiel
michiel@bubbelkoning.nl

Fam. van Moll

Na bestelling in mei volgde een lange wachttijd, opgelopen door vertraagde levering van onderdelen en door de enorm gestegen verkopen wereldwijd. De teleurstelling daarover was groot, maar... Na bestelling in mei volgde een lange wachttijd, opgelopen door vertraagde levering van onderdelen en door de enorm gestegen verkopen wereldwijd. De teleurstelling daarover was groot, maar Bubbelkoning dacht met ons mee en kwam ons waar mogelijk tegemoet. Installatie door monteur Regean was een feest, wat een prettige en vakkundige installatie met extra informatie en uitleg! Zeer helder en servicegericht, na plaatsing werd alle restmateriaal meegenomen.

Damen

Goed en duidelijk telefonisch gesprek gehad. Met alle uitleg en advies

Geert van Raaij

Tijdens de orienterende fase zijn we prima geholpen door de verkoopadviseurs van Bubbelkoning en ook bij aflevering van de spa heeft de ervaren monteur Reagan prima service verleend door het bad... Tijdens de orienterende fase zijn we prima geholpen door de verkoopadviseurs van Bubbelkoning en ook bij aflevering van de spa heeft de ervaren monteur Reagan prima service verleend door het bad professioneel te plaatsen en in gebruik te stellen.

denis deburchgraeve

Verkoopster was vlot... alleen extras werden niet aangeprezen mochten we nadien online ontdekken bij een andere firma. Levering en plaatsing verliep vlot...na net geen 3 maanden blower en... Verkoopster was vlot... alleen extras werden niet aangeprezen mochten we nadien online ontdekken bij een andere firma. Levering en plaatsing verliep vlot...na net geen 3 maanden blower en touchscreen defect...wacht nu al dagen op het antwoord van hun service centre...voor 10000€ zou je toch een betere service mogen verwachten...

Reactie Bubbelkoning.nl:

Beste Denis,
Beste Denis,
U heeft op 22 september inderdaad een een storing gemeld, echter hebben wij u een dag later 23-09 een mail gestuurd wanneer wij langs komen. Misschien dat deze in uw ongewenste mail terecht is gekomen.
Dit heeft mijn collega Bas deze week nogmaals met u gecommuniceerd.
met vriendelijke groet,
Michiel Broker

Ester Van uden

Wij zijn erg tevreden over de Bubbelkoning. De uitleg in de showroom was uitgebreid en compleet. De levering van de jacuzzi was netjes volgens afspraak en de monteur heeft alles goed uitgelegd. Toen... Wij zijn erg tevreden over de Bubbelkoning. De uitleg in de showroom was uitgebreid en compleet. De levering van de jacuzzi was netjes volgens afspraak en de monteur heeft alles goed uitgelegd. Toen we later nog vragen hadden werden die naar volle tevredenheid beantwoord. Wij raden de Bubbelkoning zeker aan!

Roland Meerten

Zeer positieve ervaring met de Bubbelkoning, goed geholpen in de showroom te Genk met zeer goede uitleg over wat het beste bij onze wensen paste. Na aankoop ook zeer goed verder geholpen bij vragen... Zeer positieve ervaring met de Bubbelkoning, goed geholpen in de showroom te Genk met zeer goede uitleg over wat het beste bij onze wensen paste. Na aankoop ook zeer goed verder geholpen bij vragen omtrent levering en problemen met de elektriciteit. Op de dag van de Levering was de monteur (Fabio) perfect op tijd en heeft hij de spa snel en professioneel geplaatst aan gesloten en getest. Ook de uitleg van Fabio was heel erg duidelijk en goed. Alles was naderhand ook netjes opgeruimd.