Deze week onze Melbourne swimspa in ontvangst genomen! Top ervaring. Alles volgens planning uitgevoerd, op afgesproken tijdstip! Kraanbedrijf was super geregeld! Graag ook onze speciale dank...Deze week onze Melbourne swimspa in ontvangst genomen! Top ervaring. Alles volgens planning uitgevoerd, op afgesproken tijdstip! Kraanbedrijf was super geregeld! Graag ook onze speciale dank aan Rigan, technieker van Bubbelkoning! Top kerel! Steeds met de glimlach, prima uitleg en tips ontvangen! Belde ons de volgende dag nog even om te horen of alles naar wens verloopt met de swimspa! Ondertussen met het ganse gezin al kunnen genieten!! Heerlijk!
Familie Ottevaere-Verstraete.
Christiaens
Vlotte service!
Gerrit
Vandaag onze jacuzzi ontvangen en geplaatst door monteur Fabio. We kregen keurig een telefoontje van hem om aankomsttijd te melden. Fabio werkt secuur en snel ook goede uitleg van hem. De...Vandaag onze jacuzzi ontvangen en geplaatst door monteur Fabio. We kregen keurig een telefoontje van hem om aankomsttijd te melden. Fabio werkt secuur en snel ook goede uitleg van hem. De werkgever kan trots op hem zijn. We zijn erg blij met de jacuzzi!
Christiaens
Zeer goede dienstverlening
Frans
Professioneel, klantvriendelijk, goede uitleg.
Mulder
Erg professioneel, denken goed mee, komen afspraken na en de uitleg is top! Ondanks de drukke periode, snelle levering.
van quickenborne stefan
Snelle feedback, correct en goede installatie, prima service
Van Tendeloo Steven
Wegens corona-virus was de winkel in Belgie gesloten, via mail en telefoon perfect te woord gestaan om ons verder te helpen. SPA is perfect geïnstalleerd, ook de kraan om de SPA over het huis te...Wegens corona-virus was de winkel in Belgie gesloten, via mail en telefoon perfect te woord gestaan om ons verder te helpen. SPA is perfect geïnstalleerd, ook de kraan om de SPA over het huis te tillen was door hun perfect geregeld.
Debels
Heel positief
Christophe Bollyn
Met de installatie van onze jacuzzi is alles super verlopen. Wij hadden zelfs een tijdelijke medewerker (podiumbouwer) die perfect op de hoogte was van alle details van deze installatie en het door...Met de installatie van onze jacuzzi is alles super verlopen. Wij hadden zelfs een tijdelijke medewerker (podiumbouwer) die perfect op de hoogte was van alle details van deze installatie en het door ons bestelde jacuzzi. Een teken dat Bubbelkoning belang hecht aan goed opgeleide medewerkers. Ook het contact met de helpdesk verliep steed zeer vlot en correct.