Juliette Peters

Erg fijne begeleiding bij het uitzoeken van de jacuzzi door Daan en de plaatsing is ook voortreffelijk gegaan, kundig en vriendelijk door Reagan.

Geerlof

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Rigan onze jacuzzi heeft geplaatst. Het was even een klus door de tuin maar hij was alleen maar heel positief! We mogen ook altijd bellen als er vragen... Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Rigan onze jacuzzi heeft geplaatst. Het was even een klus door de tuin maar hij was alleen maar heel positief! We mogen ook altijd bellen als er vragen zijn. Een groot compliment voor Rigan, dankjewel!

Reactie Bubbelkoning.nl:

Hallo Wilfred,
bedankt voor de leuke reactie. Ik zal uw bericht doorgeven aan Rigan. Veel plezier met uw spa. groeten Michiel

Johan Vervaeck

Service faalt

Reactie Bubbelkoning.nl:

We hebben 7 april van u de servicemelding verwerkt in uw klantkaart, op 8 april hebben we u de optie gegeven voor interventie op 30 april.
Hierop zouden we graag uw bevestiging op krijgen ipv de...
Hierop zouden we graag uw bevestiging op krijgen ipv de belastende en lelijke berichten op Facebook, website, review, mail etc etc.
U had mij ook altijd persoonlijk mogen aanspreken want u weet dat ik het niet nalaat om u even te woord te staan bij ontevredenheid.
En ja, het zijn rare tijden en we zijn minder goed bereikbaar maar we werken achter de schermen gewoon 24 op 7 en we kunnen dit soort berichten dus missen als kiespijn zoals u begrijpt.
Nee, we hoeven het blad niet voor de mond te nemen want even menselijk communiceren zonder die lelijke verwijzingen werkt stukken productiever, dat zullen onze lezers ook beamen en begrijpen uit dit verhaal!

D.

Goede begeleiding bij het uitzoeken van een spa op de locatie Waalre. Plaatsing verliep vlot, deskundig en vriendelijk. Aanrader!

Dirk Dictus

Reagan heeft bij mij de jaccuzi komen plaatsen en heeft dat super gedaan. had die morgen toen wat vertraging en heeft mij tijdig laten weten dat hij iets later ging zijn. De plaatsing zelf verliep... Reagan heeft bij mij de jaccuzi komen plaatsen en heeft dat super gedaan. had die morgen toen wat vertraging en heeft mij tijdig laten weten dat hij iets later ging zijn. De plaatsing zelf verliep zeer vlot. Nadat hij geinstalleerd was heb ik over alles een uitvoerige uitleg gekregen. Ik kan alleen maar zeggen dat het een super ervaring was om met deze firma te werken

Mark

Prima service vanuit winkel Waalre. Goede monteur die de tijd nam bij de plaatsing!

Erik

Zeer vriendelijke verkoopster in Genk. Alles mooi volgens afspraak geleverd en een goede uitleg door monteur bij de plaatsing.
Kortom alles TOP

Zeer vriendelijke verkoopster,alsook de monteur was een topper👍
Communicatie onderling was ook dik in orde.

Patrick

Zeer tevreden! Het ontvangst en de vriendelijkheid van de verkoper te Massenhoven was TOP.