Heel goede uitleg en veel tijd bij verkoper Eric te Waregem Correcte planning naar plaatsing toe en heel goede plaatser gehad en ruim tijd om alles te installer en uitleg te geven
Daniel
Duidelijke communicatie, afspraken worden netjes nageleefd!
Kevin Swinnen
Heel goed bedrijf. Je kan er volledig op vertrouwen alles gaat naar wens. Heel vriendelijke verkoper. Installateur top man en bekwaam. Houden hun aan het afspraak. Er wordt duidelijk gecommuniceerd.
vercruysse - freddy
geplaatst door zeer ervaren technieker alles tip top in orde
Andrea
Fijn bedrijf, alles volgens afspraak verlopenšš»
Ruige knockaert
Zeer goede organisatie en communicatie ! Daar ik zelf redelijk precies ben in oplijning van dingen zoals kasten en meubels , staat de jaccuzi precies waar ik wou , ook de verkoper stond me met raad...Zeer goede organisatie en communicatie ! Daar ik zelf redelijk precies ben in oplijning van dingen zoals kasten en meubels , staat de jaccuzi precies waar ik wou , ook de verkoper stond me met raad en daad bij en nam echt zijn tijd ! Bedankt aan jullie ploeg !
Fred Piepenbrock
Topbedrijf
Even Wellness
Vriendelijk en staan altijd direct voor mij klaar als ik een probleem heb.
Dirk Verbandt
Perfect product, goed installatie.
Dirk Verbandt
Heel tevreden. Goed product, perfecte installatie + uitleg. Installateur was wel 2 uurtjes vroeger. Ook positief is NL-installateur op Belgische feestdag. Hoefde ik dus geen vrije dag te nemen.Heel tevreden. Goed product, perfecte installatie + uitleg. Installateur was wel 2 uurtjes vroeger. Ook positief is NL-installateur op Belgische feestdag. Hoefde ik dus geen vrije dag te nemen. Mooie aanvulling op m'n sauna. Lekker genieten en kijken naar de robotmaaier die het grasmaaiwerk voor zich neemt :-)