Gert Schepers

Net bedryf vriendelyk

Snel en meehelpend

Ten Brink

Overzichtelijke site, snelle correcte levering. Vriendelijke chauffeur.

ivo

Had telefonisch duidelijk uitgelegd waar de 350 tegels moesten worden gelost. Zonder overleg gewoon voor het verkeerde adres op de grond gezet. Heeft me nog eens €70 gekost om ze alsnog op pallets... Had telefonisch duidelijk uitgelegd waar de 350 tegels moesten worden gelost. Zonder overleg gewoon voor het verkeerde adres op de grond gezet. Heeft me nog eens €70 gekost om ze alsnog op pallets te krijgen. Ja, chauffeur heeft idd vantevoren gebeld; om 7.14 De meeste particuliere klanten liggen dan nog op 1 oor.

Reactie Budget-Bestrating.nl:

Lastig dat u er met de chauffeur niet uitgekomen bent. Helaas zijn wij hier niet van op de hoogte gesteld en hebben hierdoor geen kans gekregen om mee te denken. Leveringen op een gewenste plaats... Lastig dat u er met de chauffeur niet uitgekomen bent. Helaas zijn wij hier niet van op de hoogte gesteld en hebben hierdoor geen kans gekregen om mee te denken. Leveringen op een gewenste plaats zijn te allen tijde ter beoordeling aan de chauffeur. Hij zal altijd zijn best doen om de gewenste plaats te bereiken.

Richard Verheijen

Het enige nadeel dat ik kan noemen ,is dat je verplicht de postcode moet ingeven echter is de website niet ingericht voor de belgische postcode de letters ontbreken in Belgie .

Na een...

Na een mailtje of het losadres in de leverzone zit is alles keurig verlopen.

op de site een keuze knop voor de levering welk land met aangepast gegevens veld.

H.J.

L-elementen besteld en geleverd gekregen. alles volgens afspraak verlopen

telefonisch contact voordat geleverd word

Michel

Prima. Product was verkeerd qua afmetingen (fout fabrikant). Netjes opgelost.

Service. Snelle en duidelijke communicatie

Willem

Uitstekende offertes, goed advies en snelle levering.

Fleur

Snelle en goede service! Gebeld of het mogelijk was om met een kleinere oplegger te leveren. Dit was geen probleem voor de leverancier en is ook goed door gecommuniceerd door Budget-Bestrating.

Soer

Goed advies en behulpzaam.
Vriendelijke personeel.
Ruime assortiment, netjes en overzichtelijk

Goed meegedacht naar de meest efficiënte manier van leggen met een passende prijs.

Geen verbeterpunten qua vriendelijkheid en advies, maar wel qua openingstijden. Helaas is er geen koopavond, wat voor werkende mensen soms lastig kan zijn.