John Hellstern

Goede service en snel geleverd

Alles goed bevsllen

van Delden

Duidelijk en goed advies. Meedenkend en zeer vriendelijk.

Goed advies. Meedenkend en zeer vriendelijk. Niet opdringerig.

Inveegzand aanbieden

Jos Klungers

Prima service en snelle levering volgens afspraak!

Stefan van de Water

Prima prijs-kwaliteitverhouding.

De goedkoopste l-elementen die ik kon vinden via Google.

Mijn bestelling werd onaangekondigd geleverd terwijl ik ziek op bed lag. De informatie over de bestelstatus kan en moet dus beter.

Marcel Franssen

Niet de eerste keer dat ik producten van Budget-Bestrating heb gekocht en ik kan het bedrijf aanbevelen.

Het gemak van het bestellen via de site. Je weet welk product je kunt kopen en wat de prijs is. Wil je wat extra korting dan is een persoonlijke offerte zo aangevraagd en heb je al gauw wat extra's... Het gemak van het bestellen via de site. Je weet welk product je kunt kopen en wat de prijs is. Wil je wat extra korting dan is een persoonlijke offerte zo aangevraagd en heb je al gauw wat extra's verdiend.

Het enige verbeterpunt voor mij zou zijn een indicatie van de levering van het bestelde product. Ik heb nu toch een dag of tien moeten wachten. Als ik dat vooraf weet is het helemaal prima maar ik... Het enige verbeterpunt voor mij zou zijn een indicatie van de levering van het bestelde product. Ik heb nu toch een dag of tien moeten wachten. Als ik dat vooraf weet is het helemaal prima maar ik begrijp ook dat er een passende route moet zijn om de kosten te drukken. Het blijft schipperen.....

Moerkens

Heel goede respons en service!

er wordt meegedacht met de klant.

nee