Danny

Retourneren naar budgetbestrating is niet mogelijk, de service en contact met de medewerkers was ook zeer slecht. Advies koop het ergens anders!

Probeer mee te denken met de klant

Reactie Budget-Bestrating.nl:

De kosten voor stenentransport liggen een stuk hoger dan die van een pakket. Gezien het gewicht en volume is dit niet meer dan logisch. Indien er (per abuis) verkeerd besteld wordt en dit moet... De kosten voor stenentransport liggen een stuk hoger dan die van een pakket. Gezien het gewicht en volume is dit niet meer dan logisch. Indien er (per abuis) verkeerd besteld wordt en dit moet worden omgewisseld dan worden we geconfronteerd met de kosten die hiervoor in rekening worden gebracht. Ons advies check altijd de orderbevestiging zodat u zeker weet dat de juiste artikelen zijn besteld.

J.knaap

Prima bevallen

Marian

Netjes bezorgd
Mooi materiaal

Tegen zachte prijs

Kevin

Snelle levering en juist klantenservice !

Theo

Prettige samenwerking, meegedacht met onze wensen en snelle service.

J.corba

Prima geholpen bestelling was er eerder dan wij verwachten .erg tevreden over budget bestrating.

Néé

MCA Steijn

(Bewerkt)

Product werkte niet maar het bleek geen kalkuitbloei te zijn. Ik ga verder zoeken. De service is netjes en vriendelijk.

Wouter van Es

Duidelijke afspraken en snel mogelijk.

bjorn joosse

Super service

sjaan van bekkum

Goede service

vriendelijk geholpen en het probleempje wat we hadden met de levering was heel snel opgelost klasse !!

nee ga zo door