Jos de Boer

Prima bedrijf met uitstekende service.

gratis aanhanger ter beschikking

Loek

Helemaal top alles volgens afspraak , leveren tot aan de deur , zeer vriendelijk en behulp zaam

Gewoon goed

Willemsen

Goede samenwerking

Snelle levering en duidelijke site

Ik had een opmerking geplaatst over de gewenste leverdatum, daar moest ik wel zelf achteraan bellen of dat nog ging lukken. Zou fijn zijn als je een mail oid krijg met bevestiging.

Reactie Budget-Bestrating.nl:

De meeste leveringen worden rechtstreeks vanaf de fabrikant uitgevoerd. Per leverancier verschilt het of en hoe ze doorgeven wanneer er geleverd wordt. Zodra wij gegevens ontvangen van een... De meeste leveringen worden rechtstreeks vanaf de fabrikant uitgevoerd. Per leverancier verschilt het of en hoe ze doorgeven wanneer er geleverd wordt. Zodra wij gegevens ontvangen van een leverancier met betrekking tot de planning geven we dit altijd direct door.

John Thijssen

Goede prijs, goede producten en prettige levering.

Eenvoudig, snel en makkelijk.

Gerrit Janssen

Correct geleverd

Ze nemen contact op als er vragen zijn omtrent levering

De Groot

Top bedrijf! Goede service en zeer klantvriendelijk.

Zeer snelle levering!

Henk de Lange

Vanaf de bestelling t/m de levering perfect verlopen

Zeer duidelijke brochure, de snelheid van levering en de levering zelf door de chauffeur, perfect

Ruud Uittenbogaard

Goede website met juiste informatie, levering gebeurde op de juiste dag en tijdstip.

André Huybrechts

Positief

goedkoop al was de verzending niet gratis

Bosch

Belachelijk hoge retour kosten

Reactie Budget-Bestrating.nl:

Check voor bestellen altijd of u de juiste artikelen in het winkelmandje heeft gedaan. Bij twijfel over de eigenschappen van een bepaald product waarderen we het stellen van vragen zodat we een goed... Check voor bestellen altijd of u de juiste artikelen in het winkelmandje heeft gedaan. Bij twijfel over de eigenschappen van een bepaald product waarderen we het stellen van vragen zodat we een goed advies kunnen geven.
Retourzendingen zijn een kostbare aangelegenheid daar hier de werkelijke kosten berekend worden. Denk aan de kosten van een vrachtwagen, chauffeur en personeel om de bestelling weer verzendklaar te maken voor een volgende order.