J de R

Goede en snelle levering. Prima kwaliteit en gratis bezorging. Maar een aantal beschadigde stenen die ik heb gebruikt als tussenstukken.

Ik bestel hier weer als ik aankomende zomer de...

Ik bestel hier weer als ik aankomende zomer de achtertuin moet verharden.

Levering en kwaliteit

Bezorging een werkdag eerder aangeven. Is dan makkelijker rekening mee te houden als de levering daadwerkelijk plaatsvind

Dick van Milligen

Flagstones voldeden niet aan de verwachting , veel te grote platen (60x80) en te dik, tot 6cm. Voor onhandelbaar, heb ze met grof geweld in kleine stukken moeten breken, omdat ze bestemd waren voor... Flagstones voldeden niet aan de verwachting , veel te grote platen (60x80) en te dik, tot 6cm. Voor onhandelbaar, heb ze met grof geweld in kleine stukken moeten breken, omdat ze bestemd waren voor een paadje. Niet echt tevreden dus.

Vraag waar de bestelling voor bestemd is

Reactie Budget-Bestrating.nl:

Bedankt voor de feedback. In dit geval gaat het om flagstones die gekloofd en gekapt zijn uit een berg. Omdat het een natuurproduct is zijn de vormen niet gelijk aan elkaar en hebben deze stenen een... Bedankt voor de feedback. In dit geval gaat het om flagstones die gekloofd en gekapt zijn uit een berg. Omdat het een natuurproduct is zijn de vormen niet gelijk aan elkaar en hebben deze stenen een verschillende dikte. Dit is inherent aan het product.

Slager

Doen wat ze beloven en hebben ons de juiste adviezen gegeven waar we wat aan hadden en voor en hele scherpe prijs

alleen maar sterke punten

Jochem Rebergen

Onlangs een kleine partij getrommelde dikformaat stenen besteld. Prima afhandeling, klantvriendelijke service. Ondanks iets langere levertijd vanwege de kleine partij stenen, toch netjes afgehandeld.

- Zowel via mail als telefonisch op de hoogte gehouden van de bestelling.
- Eenvoudig bereikbaar (vlak langs de A28)

willem van der weijden

Prima als netjes en op tijd geleerd

nette levering

Eddy

Goed bedrijf, heel klantvriendelijk.

Bongartz

Zeer goed, heel tevreden.

Goed bereikbaar, er wordt met je mee gedacht in oplossingen. Prima service, snelle levering

Een klein verbeterpuntje, niet zozeer voor budgetbestrating maar voor Excluton. Zij komen met een mega grote vrachtwagen met een grote draaicirkel. Hierdoor kon er niet ter plekke gelost worden en... Een klein verbeterpuntje, niet zozeer voor budgetbestrating maar voor Excluton. Zij komen met een mega grote vrachtwagen met een grote draaicirkel. Hierdoor kon er niet ter plekke gelost worden en moesten we een noodoplossing zoeken. Heel vervelend.

R. Schaeffers

Prima en adequate afhandeling van bestelling.
Snelle reactie op vragen.

Arie

Prima service . Op locatie wezen kijken in Sliedrecht. Konden er ook op zondag terecht. Zeer snelle levering. En alles netjes weggezet. Helemaal tevreden

Openlucht showroom in Sliedrecht

H.A.J. Fokken

Goede prijs en goede kwaliteit

goede website

Hoge bezorgkosten