L

R. Cornelissen, Molecaten Park Hoogduin

Top! Zeer. Snelle en goede levering en advies. Een aanrader. Bestelling gedaan via website, met daarbij terugbelverzoek, werd direct opgepakt dezelfde dag. Binnen 48 uur geleverd. Met telefoontje... Top! Zeer. Snelle en goede levering en advies. Een aanrader. Bestelling gedaan via website, met daarbij terugbelverzoek, werd direct opgepakt dezelfde dag. Binnen 48 uur geleverd. Met telefoontje vooraf van de chauffeur, hoe laat hij er zou zijn.

Goed communicatief via website en telefonisch

Prima ervaring, op tijd geleverd, vriendelijke verkoper en aflevering.

De uiterst vriendelijke hulp die ik kreeg toen ik mijn bestelling de volgende dag wilde veranderen.

Wobben Schilders Staphorst

Wim

Met bestellen moet je opletten dat de mogelijkheid bestaat dat je bij verschillende bedrijven iets besteld en daardoor wellicht extra vrachtkosten moet betalen. Het zou klantvriendelijker zijn als... Met bestellen moet je opletten dat de mogelijkheid bestaat dat je bij verschillende bedrijven iets besteld en daardoor wellicht extra vrachtkosten moet betalen. Het zou klantvriendelijker zijn als de samenwerking verder gaat dan alleen maar de site en dat er bij een bestelling maar maximaal sprake kan zijn van 1x de vrachtkosten.

Vlotte bestelling en afhandeling

Jwd

Zeer goed

Goede service

Jan Kuiper

volop keuze en goed advies

jan louter

De bestelling verliep heel vlot via de site. ik heb nog gebeld voor de leveringsdatum ik kreeg keurig antwoord over welke dag en de levering was nog eerder dan gedacht. de chauffeur hadden we... De bestelling verliep heel vlot via de site. ik heb nog gebeld voor de leveringsdatum ik kreeg keurig antwoord over welke dag en de levering was nog eerder dan gedacht. de chauffeur hadden we gevraagd of hij het in de tuin kon takelen en dat ging ook fantastisch. ook de kwaliteit van de tegels is prachtig. we hebben een erg mooie tuin gekregen. wij zij heel erg tevreden over alles.

De medewerking via telefoon of levering verliep heel erg fijn.

geen een.

H. Troost

Positief, snel contact, snel antwoord

correcte afhandeling

nee

H van den Hurk

Gezellige sfeer, goed advies en geen poespas.

Dit bedrijf luisterd goed naar de klant en houdt rekening met zijn/ haar wensen. Hierbij houden ze tefebs de prijzen in de gaten.

Tot nog toe geen.