Lokhorst

(Bewerkt)

Eenvoudige maar erg overzichtelijke site. Veel keuze en in verhouding lage verzendkosten.

Keuzehoeveelheid en prijs

Stichting dorpshuis De Alke

Gastvrije mensen en een servicegerichte instelling.

Een groot compliment is toch wel het meedenken en aandacht voor de klant.

Geen.

Ricardo

Producten waren goed. De communicatie rondom de bezorging kan vele malen beter.
Producten waren goed. De communicatie rondom de bezorging kan vele malen beter.
Afgesproken dat bestelden producten op vrijdag geleverd werden. De woensdag daarvoor word ik gebeld dat de levering op donderdag plaats zou vinden. Vrije dag omgezet op mijn werk. Hele donderdag zitten wachten, geen levering.
Uiteindelijk zelf maar gaan bellen, men vond het ook raar, maar konden er niets aan doen.
Vrijdagochtend zijn de goederen alsnog geleverd.

Niets overdreven sterk. Gewoon zoals je mag verwachten.

Afspraken rondom levering nakomen. Indien dat niet lukt, zelf bellen met de klant ipv de klant laten bellen.

Reactie Budget-Bestrating.nl:

Levering was verplaatst door leverancier zelf omdat dit planningstechnisch beter uit kwam. Helaas kon de chauffeur de geplande route niet binnen zijn wettelijke rij-tijden bezorgen waardoor hij de... Levering was verplaatst door leverancier zelf omdat dit planningstechnisch beter uit kwam. Helaas kon de chauffeur de geplande route niet binnen zijn wettelijke rij-tijden bezorgen waardoor hij de volgende dag zijn route af moest maken.

Mark

Levering binnen de aangegeven levertijd voor een nette prijs.

Nog op tijd kunnen leveren (binnen 7 werkdagen) voor een nette prijs.

Er was enige onduidelijkheid wanneer de tegels precies zouden komen, waarop ik gebeld heb. Een half uurtje later belde de chauffeur al dat hij al met de tegels voor de deur stond. Iets tijdigere... Er was enige onduidelijkheid wanneer de tegels precies zouden komen, waarop ik gebeld heb. Een half uurtje later belde de chauffeur al dat hij al met de tegels voor de deur stond. Iets tijdigere melding was prettig geweest, zodat ik had kunnen zorgen dat er iemand aanwezig zou zijn.

Reactie Budget-Bestrating.nl:

Dank voor uw feedback. We zullen nog alerter zijn op het doorgeven van de planning.

Sieders

Wij zijn lang het kantoor gegaan in Staphorst. Hier zijn we erg goed geholpen.

Hoffard

Via online goed kunnen bestellen, snelle levering en door de chauffeur zeer netjes afgeleverd.

De snelle levering!

Geen aanmerkingen!

S. VandenBroek

Bestrating voor de twee nieuw aan te leggen terrassen uitgezocht.

Zeer behulpzaam met het zoeken naar de juiste materialen, helder in wanneer de levering plaatsvindt en de leverancier ter plekke was erg gemotiveerd om de spullen zo dicht mogelijk bij het huis te... Zeer behulpzaam met het zoeken naar de juiste materialen, helder in wanneer de levering plaatsvindt en de leverancier ter plekke was erg gemotiveerd om de spullen zo dicht mogelijk bij het huis te krijgen.
Contact verloopt soepel en snelle reactie op vragen.

Doorgaan zoals jullie nu bezig zijn!

Multimate nieuwkoop

Inritbanden besteld en keurig op tijd geleverd
Door behulpzame chauffeur. Prijs was ook netjes.

J vd Berg

Snel vlot en goed

Niet te verse stenen die knappen bij het aan trillen