Sander van Delden

(Bewerkt)

Medewerkers van budget-bestrating zijn aardig en communicatief vaardig. Stenen waren bij de fabriek niet leverbaar maar ben goed op de hoogte gehouden over wanneer de stenen geleverd zouden worden.... Medewerkers van budget-bestrating zijn aardig en communicatief vaardig. Stenen waren bij de fabriek niet leverbaar maar ben goed op de hoogte gehouden over wanneer de stenen geleverd zouden worden. Ik kreeg de mogelijkheid om mijn geld terug te krijgen of alternatieve stenen of wachten op tot er weer stenen geproduceerd werden.

Communicatie goed op de hoogte gehouden van de vertraging.

Transport. Levering niet tot aan de deur in woonwijk.

na

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

prijs

Keuze voor leverafspraak

Visser

Veel keuze, eerlijke prijzen

Denken mee met de klant.

W.Bergsma

Prima ontvangst en goede adviezen

Zeer klantgericht

Ajit

Fijn

John van Ewijk

Netjes en snel bezorgd, alleen jammer dat en een aantal tegels zijn waar de groef en messing van van zijn beschadigd of is afgebroken, maar verder een bedrijf waar je gerust een bestelling kunt... Netjes en snel bezorgd, alleen jammer dat en een aantal tegels zijn waar de groef en messing van van zijn beschadigd of is afgebroken, maar verder een bedrijf waar je gerust een bestelling kunt plaatsen.

Tammy de Jong

Heel goed! Goed contact en ze hielden ons goed op de hoogte

Sarah den Besten

We zijn even kort geweest, prima service. Niet teveel maar wel naar behoren. Proces rondom bestelling was prima, heel servicegericht.

Goeie prijs-kwaliteit verhouding en ze er snelle afhandeling van alle contacten.

De bestelling werd een dag te vroeg geleverd. Blijkbaar wel vlak van te voren gebeld, maar toen was ik niet in de gelegenheid op te nemen. Bij toeval was ik thuis, anders had het wat vervelend uit... De bestelling werd een dag te vroeg geleverd. Blijkbaar wel vlak van te voren gebeld, maar toen was ik niet in de gelegenheid op te nemen. Bij toeval was ik thuis, anders had het wat vervelend uit kunnen pakken.

Veronique de Groot

Goede informatie, goede afspraken, meedenken.

Flexibele orderwisseling. Uiterst snelle levering. Transparante informatie.

Voorraad beheer. Tijdens bestelproces beschikbaarheid aangeven.

B.Petter

snelle reactie op de bestelling en de levering ook snel omdat het op voorraad was

Een paar kapotte tegels in het pak en tegels waar lichte vlekken op zaten, terwijl de tegel donker is.