H de Wit

Goed geholpen

vriendelijke meneer heefd ons goed geholpen

fam.penris-dorst

Levering op tijd, transport bedrijf Nooyen uit Weychen keurig afgeleverd

keuze tabellen met foto's van de de tegels in kleur en maten. contact met leverancier OK.

Prima snelle service

Snelle levering en goed advies

Goede communicatie over datum levering goederen

De ontvangst was zeer prettig. Er werd ruim gelegenheid gegeven om tot een beslissing te komen. Bij het ophalen werd er op een prettige wijze hulp verleend bij het laden van de stenen.

Vriendelijk, vakbekwaam en klantgericht.

Geen tips of verbeterpunten

John Thijssen

We kregen in onze planning ruimte om te beginnen aan onze tuin. We moesten wegens een hoogteverschil met de tuin van onze buurman 34 meter betonnen L-banden plaatsen. We hebben op maandag contact... We kregen in onze planning ruimte om te beginnen aan onze tuin. We moesten wegens een hoogteverschil met de tuin van onze buurman 34 meter betonnen L-banden plaatsen. We hebben op maandag contact opgenomen met Budget-Bestrating om te bekijken of we de L-banden nog voor het weekend geleverd konden krijgen.
Er werd aangegeven dat het een krap tijdsbestek zou zijn om een dergelijke bestelling op zo'n kort tijdsbestek geleverd te kunnen krijgen. Al helemaal vanwege het feit dat we net voor de bouwvak zaten. Dinsdag werden we teruggebeld dat de L-banden woensdag nog geleverd zouden kunnen worden. Een knap staatje regelwerk!
Woensdag middag zijn de L-banden geleverd en we zijn het weekend aan de slag gegaan. Bedankt voor de inzet!

Duidelijke website, goede klantenservice, korte lijnen met de leveranciers en uitstekend gehandeld in onze situatie in een drukkend tijdsbestek.

Ten Kate

Goed.

Goed geholpen en alles prima voor elkaar

Prima ervaring

Ruime keuze en voor een goede prijs

Vriendelijk denken graag met je mee

snelle levering

Straatwerk en terras uitgezocht en gekocht..

Geintresseerd, meedenken en gelijk op zoek naar antwoorden mochten die er even niet zijn...