Peter F

Super, binnen twee dagen 46m2 H2O tegels 3 kuip zand geleverd. Goede afstemming m.b.t levering, wel erg vroeg (Voor 07:00 sochtens) maar vriendelijke chaufeur die de goederen netjes op de oprit... Super, binnen twee dagen 46m2 H2O tegels 3 kuip zand geleverd. Goede afstemming m.b.t levering, wel erg vroeg (Voor 07:00 sochtens) maar vriendelijke chaufeur die de goederen netjes op de oprit neerzette. Tegels goed verpakt met zeer weinig beschadigingen. (Paar los geleverde tegels hadden een miniem randje beschadigd.

Eenvoudige bestelling. Goed product. Perfect.

Het zou mooi zijn als je de levertijd kon bepalen, nu stonden de tegels een kleine week op de oprit., op zich geen probleem.

Roman offerman

Echt helemaal top al 2 x besteld voeig jaar voor me achtertuin dit jaar voor me voortuin

Schipper

Uitstekende ervaring.

Vriendelijk aan de telefoon. behulpzaam. meedenkend.
snelle levering

Tunnelkosten werden in kaart gebracht terwijl andere bedrijven dit niet doen. Ook werd er over de leverdatum geen bericht gestuurd waardoor de chauffeur geluk had dat ik toevallig thuis was.

Reactie Budget-Bestrating.nl:

De leverdatum had doorgegeven moeten worden. Dat is onze fout.
De leverdatum had doorgegeven moeten worden. Dat is onze fout.
Voor meer informatie over levering in Zeeuws-Vlaanderen en bepaalde gebieden in Duitsland en België zie https://www.budget-bestrating.nl/bezorging/

Familie Lam

Tuintegels besteld. Later nogmaals ivm tekort.
Mij goed geholpen om de tegels op tijd te bestellen en afleveren ivm de komst van de hovenier. Erik bedankt!

Goed bereikbaar. Duidelijk en helder.
Goede service.

Meer betalingsmogelijkheden

Harry Velderman

Uitstekend

Goede snelle service!

Telefonisch contact gehad. snel en adequaat geholpen.

Reactie Budget-Bestrating.nl:

Hallo,
We werken dagelijks onze webshop bij ondanks dat kan er soms informatie missen. Als u vragen hebt bel of app ons dan gerust op Tel: 0522-462462 of App 06-29809999.
Groetjes
Jaroen

Van wanrooij

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en zal het Andere mensen zeker aanbevelen

Seer near bitten treden

Het bedrijf zou meer moeten adverteren nu heb ik het toevallig gevonden bij het programma van rob verlinden
I'm soundscape het Anderson no out gevonden hebben

demunkinstallatie

Mijn ervaring is goed, alles is volgens afspraak geleverd

komt afspraken na

Gerard Buis

Zijn vlot, komen afspraken na.

Veel keuze

1ste chauffeur wist niet dat er nog een vracht kwam