Wouter Bredewold

Wat een top bedrijf! Qua communicatie en service onderscheiden zich echt op andere bestrating webshops/winkels. Ben super blij met de geleverde diensten en service. Ga na de zomer ook me voortuin... Wat een top bedrijf! Qua communicatie en service onderscheiden zich echt op andere bestrating webshops/winkels. Ben super blij met de geleverde diensten en service. Ga na de zomer ook me voortuin aanpakken en kom dan zeker terug bij deze webshop!

Klantenservice en de showroom showroom

Webshop algemeen is top echter mis ik een beetje sfeer en bepaalde functies (b.v. een m2 berekenings script op de productpagina)

Jola van der Vliet

Prima bedrijf snelle levering

Henny Aalten

Wij zijn zeer tevreden een snelle en correcte afhandeling voor iedereen aan te raden en de prijs is goed voor ieders budget bedankt en vriendelijke groeten Henny Aalten???

B. Groot

Prima service. Een nabestelling kon via de telefoon en mail zo meegenomen worden in de zelfde levering (bij dezelfde leverancier Kijlstra, die ook een prima product heeft afgeleverd!)

Telefonische bereikbaarheid, flexibiliteit en punctualiteit.

Ik zou het fijn vinden als er van de tegels meerdere grotere foto's te zien zijn van tuinen met het uiteindelijke resultaat. Bij gebrek aan tijd om op lokatie de tegels te beoordelen.

Rida

Super, aardige mensen behulpzaam

Joop van Rookhuijzen

Uitstekend. Online besteld, over bestelling gebeld. Werd cf afspraak teruggebeld. Levering snel en volgens afspraak

Prijs en duidelijkheid website

Nee niet echt

Vincent

Stenen zijn er goed uit en levering was binnen 2 dagen! Servive ook top!

j compagner

Vlotte service goed meegedacht