Weber, Annica

Sehr guter Service- good and reliable

Eddy En Anja Braaksma

Zie bovenstaande beoordeling volgens onze optiek kan het niet beter

van den Dries

Gewoon goed functionerend bedrijf met goede klantservice.

gewoon goed

M. Mulder

Correcte afhandeling, wordt teruggebeld conform afspraak

Ben

Je wordt netjes behandeld

Mark

Prima contact. Afspraak nagekomen.

Vriendelijk en behulpzaam.

Geen.

Peter van Barneveld

Zowel op de fysieke bedrijfslocatie als via de webshop heel adequaat geholpen, snel en gericht met goed advies.

W Hameleers

Ik heb nu voor de tweede maal besteld. Alles verliep prima en volgens afspraak. Groot minpunt was het feit dat de tweede levering niet het bestelde artikel betrof en dat er veel beschadigd was. Dit... Ik heb nu voor de tweede maal besteld. Alles verliep prima en volgens afspraak. Groot minpunt was het feit dat de tweede levering niet het bestelde artikel betrof en dat er veel beschadigd was. Dit was hoogstwaarschijnlijk te wijten aan het feit dat men de artikelen diverse malen van vrachtauto heeft verwisseld.

Bovengenoemde punten waren de eerste en de tweede keer uitstekend. Dit gold voor de bestelling maar het betrof ook de afspraken wat betreft levering en het contact dat de chauffeur opnam.

De tweede levering was niet oké. Tijdens het transport is hoogstwaarschijnlijk veel van het bestelde materiaal beschadigd. Er waren sowieso so 2 tegels gebroken door de slechte manier van... De tweede levering was niet oké. Tijdens het transport is hoogstwaarschijnlijk veel van het bestelde materiaal beschadigd. Er waren sowieso so 2 tegels gebroken door de slechte manier van verpakking ( verbeterpunt, ook voor de klant want je moet goed opletten bij het openen van het pakket.) en een opsluitband. Tijdens de verwerking bleken vele koppelstones hoekjes te missen. Verder werd de bestelde dikte niet geleverd. De tegels bleken 0,5 cm minder dik te zijn.

Reactie Budget-Bestrating.nl:

Voor artikelen die tijdens transport breken heeft u altijd recht op nieuwe. Uiteraard raden we aan om altijd extra te bestellen zodat u dit direct al kunt ondervangen. Betonproducten zijn gevoelig... Voor artikelen die tijdens transport breken heeft u altijd recht op nieuwe. Uiteraard raden we aan om altijd extra te bestellen zodat u dit direct al kunt ondervangen. Betonproducten zijn gevoelig voor breuk en zo voorkomt u dat er later nog nageleverd moet worden en u niet verder kunt. Door goede foto's van de breuk in het pak te maken kunnen wij zorgen voor vervangende artikelen of eventueel de gebroken artikelen crediteren.
Koppelstones zijn getrommelde stenen. Hierdoor zijn alle stenen kunstmatig beschadigd in een trommel. Dit is een onderdeel van de charme van deze bestrating.

de zwart

Goede duidelijke website. Snelle levering!

Goed materiaal, snelle levering.

Geen! Gewoon zo doorgaan!