Barry spek

Makkelijk bestellen en goede snelle levering.

Lindsay

Ik had stenen besteld & betaald en die waren niet meer leverbaar. De klantenservice was uitstekend, maar de teleurstelling groot.

Ik had een bestelling geplaatst wat helemaal niet meer leverbaar bleek. Klantenservice was erg vriendelijk en meedenkend betreft alternatieven. Mijn geld was ook zeer snel teruggestort

De B-keuze moeten wel echt beter verwerkt worden op de websitr

Reactie Budget-Bestrating.nl:

Dank voor de lovende woorden over onze klantenservice.
Dank voor de lovende woorden over onze klantenservice.
Er wordt hard gewerkt om op de site aan te geven welke producten niet voorradig zijn. De informatie hiervoor moet echter steeds opnieuw opgevraagd worden, dan wel handmatig gecheckt. Dit maakt het lastig om up-to-date te blijven.
B-keuze is een benaming voor artikelen die niet aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen. Deze hebben wij helemaal niet op onze site omdat wij onze naam niet aan dergelijke artikelen willen verbinden.

Speulman

Locatie Staphorst. Uitmuntende service. Goede prijs kwaliteit verhouding. Aan te bevelen.

Locatie Staphorst. Uitdunde service.

Zo doorgaan.

Hagen

Goed bedrijf ruime keuze en betaalbaar en klantvriendelijk

Bouwbedrijf de Witte bv

Goed werk geleverd

pierhagen

Kan ik nog niet alles over zegen ivm dat product nog niet is afgeleverd dus vandaar dat er hieronder 2 vragen zijn met slecht beoordeeld
wat ik wel jammer is dat nu een dag voor eventuele...
wat ik wel jammer is dat nu een dag voor eventuele levering ik nog steeds niets weet

de klant beter op de hoogte houden van de bestelling

Reactie Budget-Bestrating.nl:

Levering is op 26-05 geleverd zoals de voorkeur voor de klant ook was, perfect op tijd dus.
Het betrof een levering van Excluton. Zij sturen zelf de klant een e-mail zodra de levering staat ingepland. Meestal is dit een dag voor levering. Het mailtje over de levering volgde kort na het invullen van de review.

Jan de Witte

Betrouwbaar en altijd meedenkend.

Bedrijf is heel meedenkend in oplossingen. Service tav materialen zoals trilmachine, aanhanger etc..

Zou niets kunnen bedenken.

essers

Heb het als heel goed ervaren