Van Heerwaarden

Snelle afhandeling bestelling

Ga zo door

Gerrit Rijnders (particulier)

Dit was de eerste keer dat ik een bestelling bij uw bedrijf plaatste.

Afgesproken was dat een aantal natuursteen banden o maat gezaagd zouden worden.
De maatvoering hiervan was uitstekend en de vellingkanten waren waar nodig aangebracht.

Jurgen Wierstra

Positief over werkwijze van medewerkers. Zijn zeer behulpzaam en nemen de tijd.

Zijn 2 keer geweest en beide keren goed geholpen. Dit geval heeft Erik ons 2x geholpen. Nam alle tijd voor ons en hij bleef meedenken. Kortom, goed gevoel over Buget Bestrating.

r compagner

Helemaal tevreden

eigen vervoer

G lenssen

Snel geleverd

Door geven van het leveren

A. Hooijer

Prettig, gezellig, netjes, veel mogelijk.

AVM

Enkele tegels uit een incourante serie nabesteld, prima afgehandeld!

Manon Boertje

Prima en snelle aflevering

De levering zou binnen 5 werkdagen zijn en was echter al binnen 3 !!!
Vriendelijk aan de telefoon

Had vragen over de levering , heb vervolgens zelf Kijlstra gebeld ( ook netjes geholpen ) , nu kon ik dat telefoonnummer googlen maar had handig en netjes geweest als mij dit nummer door de... Had vragen over de levering , heb vervolgens zelf Kijlstra gebeld ( ook netjes geholpen ) , nu kon ik dat telefoonnummer googlen maar had handig en netjes geweest als mij dit nummer door de klantenservice van was gegeven....

De Lange Grondverzet

Er word netjes en optijd geleverd volgens afspraak!

Snel en cordaat

J. Duindam

Vooral voor Budget gekozen vanwege de overzichtelijke site en het bestelgemak.
Vooral voor Budget gekozen vanwege de overzichtelijke site en het bestelgemak.
Ik wilde echter ook info over de levering; tot mijn verbazing direct contact met Henk en het bleek heel makkelijk om afspraken te maken in goed overleg!! Prima.
Alleen kwam de chauffeur zo vroeg dat er niemand thuis was; en ik had het idee dat hij mij door de telefoon niet helemaal begreep. Vooral toen hij de 5 pallets stenen op de oprit van de buren wilde zetten, wat natuurlijk niet de bedoeling was.
Maar ook dit is tiptop goedgekomen; de stenen stonden perfect op onze oprit zodanig dat we er door konden; PRIMA!!!
Volgende keer google ik niet meer; ik kies direct voor budget!!

website!!
snelheid en klantgerichte service (Henk is the man).
direct en makkelijk contact!!
Goedkoop!

Afspraken over de levertijd; hoewel ik uit ervaring weet dat dit vaak lastig is. De chauffeur heeft alles prima geregeld verder!!