Glavimans

Makkelijk besteld, goede uitleg en erg klantvriendelijk

Gevraagd voor spoedige levering en dat is zeker gebeurt.

Niets dan lof!

Een goede navigatie

Fam.nauta

In Staphorst georiënteerd, duidelijke produkten en goed geïnformeerd. Prettige zaak.

Duidelijke uitleg, wel opletten bij gratis bezorging (boven bepaald bedrag), dat je alles van 1 leverancier besteld.

J. Buvens

Zeer goed

Buitenga Tuinen

Zeer snelle levering gevraagd stond op de bon. Ik heb dit niet aangevraagd, maar het was niet onprettig. Daarnaast werd ik ruim op tijd gebeld door de chauffeur. Alleen jammer dat ik de sms en mail... Zeer snelle levering gevraagd stond op de bon. Ik heb dit niet aangevraagd, maar het was niet onprettig. Daarnaast werd ik ruim op tijd gebeld door de chauffeur. Alleen jammer dat ik de sms en mail pas 25 november kreeg met daarin beschreven dat ik 20 november de producten zou krijgen.

Snelle service, chauffeur belde de avond ervoor dat hij de volgende dag vroeg al kwam.

Eerder mailen en smsen, niet eerst bezorgen en 5 dagen later mailen e.d.

Reactie Budget-Bestrating.nl:

Geachte heer/ mevrouw,
Geachte heer/ mevrouw,
Hartelijk dank voor de review. Hoewel het de eerste keer is dat dit ons ter ore komt horen we graag dergelijke verbeterpunten. Dit om te voorkomen dat dergelijke knulligheden in de toekomst voorkomen worden.

Joyce nuhn

Heel positief ervaren, snel en zeer duidelijk kontakt.

Ja, wanneer je problemen hebt met bestelling via de website, kun je een telefoontje plegen en de klantvriendelijke telefoniste neemt je bestelling op, en alles komt prima in orde!

Ja, want het zou prettig zijn, wanneer je net als ik niet 1,2,3, met de website overweg kunt om te bestellen, aan te geven dat je de bestelling ook telefonisch kunt doorgeven. Dus......ook... Ja, want het zou prettig zijn, wanneer je net als ik niet 1,2,3, met de website overweg kunt om te bestellen, aan te geven dat je de bestelling ook telefonisch kunt doorgeven. Dus......ook telefoonnummer vermelden!

Steenbeek

Duidelijke website, goede updates op de bestelling per email, en een super aardige chauffeur!

Leurink

Duidelijke informatie, vriendelijke behandeling, snelle service.

Informatie product en informatie over levering aantal jaren geleden.

G. Raangs

Goed advies, zowel telefonisch als op locatie in Staphorst. Levering volgens afspraak. Kortom gewoon supper.

Deskundig

Foto's website en zoekgemak.

alberfs

Goed, snelle levering