Ton

Het bedrijf reageert niet op mijn e-mail, WhatsApp en aan de telefoon krijg je de voicemail. Ze bellen niet terug. Geeft weinig vertrouwen.

Beste Ton,
Beste Ton,
Het spijt me te horen dat je deze ervaring hebt gehad en dat je je zorgen maakt over het gebrek aan reactie. Mijn oprechte excuses daarvoor. Helaas is mijn zoon op dit moment ernstig ziek, waardoor ik de afgelopen tijd niet op e-mails heb kunnen reageren zoals ik dat normaal zou doen. Iedereen krijgt automatisch een antwoord met het verzoek om via WhatsApp te berichten of te bellen. WhatsApp werkt voor mij het beste, omdat ik dat, ondanks alles, minder snel vergeet te checken.
Ik doe echt mijn best om alles te beantwoorden, maar gezien de omstandigheden lukt dat niet altijd. Het spijt me dat dit voor ongemak heeft gezorgd, en ik hoop dat je begrip hebt voor de situatie. Ik waardeer het enorm als je het nog een keer extra zou willen proberen.
Nogmaals mijn excuses voor het ongemak en hopelijk kunnen we het snel voor je oplossen.
François van Iersel

Carla G

Kleding mottenvallen besteld. Deze zijn echter waardeloos. Geen enkele mot vliegt erin terwijl de mottenvallen die in dezelfde kast liggen van een ander merk elke dag nieuwe motten aantrekt!

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Bedankt voor je feedback, Carla. Het is jammer om te horen dat de mottenvallen niet hebben gewerkt zoals je had gehoopt. We hadden het echter op prijs gesteld als je direct contact met ons had... Bedankt voor je feedback, Carla. Het is jammer om te horen dat de mottenvallen niet hebben gewerkt zoals je had gehoopt. We hadden het echter op prijs gesteld als je direct contact met ons had opgenomen, zodat we je verder konden helpen.
Ik gebruik zelf deze mottenvallen als professioneel ongediertebestrijder en vele van onze klanten zijn er zeer tevreden over. Omdat ik niet precies kan zien wat er bij jou fout gaat, zou ik graag samen met je naar een oplossing willen kijken. Soms kan een kleine aanpassing, zoals de plaatsing of omgeving, een groot verschil maken.
Daarnaast is het belangrijk om te weten dat het niet verstandig is om verschillende merken mottenvallen naast elkaar te gebruiken. Ze kunnen elkaar in de war brengen, omdat ze vaak met verschillende lokstoffen werken. Dit zorgt ervoor dat de motten in de war raken en uiteindelijk niet in de val vliegen. Mocht je nog hulp nodig hebben, dan staan we klaar om je verder te helpen! Met vriendelijke groet Francois

B Boer

Hele snelle levering van de muizenplanken en snel resultaat ook !
Hartelijk dank !

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Wat een prachtige beoordeling van B. Boer! Bedankt voor de 10 sterren! Super dat de muizenplanken snel geleverd zijn en nog beter dat je snel resultaat hebt gezien. Daar doen we het voor! Nogmaals... Wat een prachtige beoordeling van B. Boer! Bedankt voor de 10 sterren! Super dat de muizenplanken snel geleverd zijn en nog beter dat je snel resultaat hebt gezien. Daar doen we het voor! Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en als je in de toekomst hulp nodig hebt, weet je ons te vinden. Met vriendelijke groet het BOB team

JG

Snelle bezorging ,helemáál oké

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Wat een top beoordeling, JG! Bedankt voor de 10 sterren. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle bezorging. We blijven ons best doen om het elke keer helemaal oké te... Wat een top beoordeling, JG! Bedankt voor de 10 sterren. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle bezorging. We blijven ons best doen om het elke keer helemaal oké te maken!
Vriendelijke groet,
het BOB team

Mw. S. Heijdenrijk-Tijssen

Snelle levering na online bestelling

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Bedankt voor de geweldige beoordeling, Mw. S. Heidenrijk-Tijssen! Wat fijn dat de snelle levering goed bevallen is. We doen ons best om het zo makkelijk en snel mogelijk te maken voor al onze... Bedankt voor de geweldige beoordeling, Mw. S. Heidenrijk-Tijssen! Wat fijn dat de snelle levering goed bevallen is. We doen ons best om het zo makkelijk en snel mogelijk te maken voor al onze klanten.
Vriendelijke groet,
het BOB team

Sil

Super service van bestellen tot bezorging. 1 item weer na gestuurd die verkeerd geleverd was zonder kosten...welk bedrijf doet dat tegenwoordig nog! 10+

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Wat een geweldige review, Sil! Super bedankt voor de 10+ sterren! Fijn dat alles zo goed verlopen is, zelfs met dat ene verkeerd geleverde item. We vinden het belangrijk dat alles helemaal klopt,... Wat een geweldige review, Sil! Super bedankt voor de 10+ sterren! Fijn dat alles zo goed verlopen is, zelfs met dat ene verkeerd geleverde item. We vinden het belangrijk dat alles helemaal klopt, dus natuurlijk sturen we dat zonder extra kosten. Top om te horen dat je onze service zo waardeert—daar doen we het voor!
Groetjes,
het BOB team 😊

Peter

Snelle levering na online bestelling. Goede handleidingen inclusief video's.

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Bedankt voor de geweldige 10 sterren, Peter! ⭐ We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat je de handleidingen en video's nuttig vindt. Het is ons doel om het je zo... Bedankt voor de geweldige 10 sterren, Peter! ⭐ We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat je de handleidingen en video's nuttig vindt. Het is ons doel om het je zo makkelijk mogelijk te maken! Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen. Namens het BOB team, nogmaals bedankt voor je positieve feedback!

Irene

Snel en vriendelijk

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Dank je wel voor de geweldige 10 sterren, Irene! 🌟 Fijn om te horen dat je onze service snel en vriendelijk vond. We zijn blij dat je tevreden bent met de mottenvangers. Namens het BOB team,... Dank je wel voor de geweldige 10 sterren, Irene! 🌟 Fijn om te horen dat je onze service snel en vriendelijk vond. We zijn blij dat je tevreden bent met de mottenvangers. Namens het BOB team, hartelijk dank voor je positieve feedback! Als je nog vragen hebt, laat het gerust weten. We helpen je graag!

Jo Steffann

Zeer goede ervaring aangaande vriendelijkheid en vlotte bediening

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Hartelijk dank voor je 10 sterren, Jo! Het betekent ontzettend veel voor ons team dat je onze service zo positief ervaart. We zullen er alles aan doen om dit niveau vast te houden. MVG het BOB team

W. Rekveldt

Prima beschrijving online en na bestellen snelle verwerking

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Bedankt voor de fantastische 10 sterren, W. Rekveldt! ⭐ Wat fijn om te horen dat de online beschrijving helder was en dat de verwerking van je bestelling snel ging. We zijn blij dat je na een week... Bedankt voor de fantastische 10 sterren, W. Rekveldt! ⭐ Wat fijn om te horen dat de online beschrijving helder was en dat de verwerking van je bestelling snel ging. We zijn blij dat je na een week al een verbetering hebt gezien en dat je nu knaagvrij bent! Dat is precies wat we willen bereiken. Namens het BOB team, hartelijk dank voor je positieve feedback! Als je nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar.