Goede ervaring
Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:
Beste Marian, hartelijk dank voor uw mooie Feedback. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Nicole, hartelijk dank voor je hele mooie beoordeling en fijn dat de spullen zo goed werken. Heel fijn om te lezen. Wij worden er vrolijk van. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Elly, hartelijk dank voor je mooie beoordeling en je compliment. Leuk om dit te lezen. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Jan, hartelijk dank voor je mooie beoordeling en heel fijn dat de spullen aan je verwachting voldoen. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Ellen, hartelijk dank voor je beoordeling en compliment. Fijn om te lezen. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Frans, hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Stephan, hartelijk dank voor je fantastische beoordeling en mooie woorden. Heel fijn om te lezen. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Mieke, hartelijk dank voor je beoordeling. Heb je eventueel opmerkingen over wat wij beter kunnen doen dan horen we dat ook graag. Met vriendelijke groet François
Beste Dennis, hartelijk dank voor je mooie en goede beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Christina, hartelijk dank voor je goede beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.