Willem Berg

Nog geen ervaring

Sportverlichting.com Ton Merkx

Website duidelijk en overzichtelijk. Levering niet uitgevoerd. Bezorger zegt ons te hebben gemist terwijl we gewoon aanwezig waren op de zaak.

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Ton, dank voor je beoordeling. Wij betreuren het ten zeerste dat het heel soms wel eens mis kan gaan met de leveringen waar wij totaal geen invloed op uit kunnen oefenen. Wij maken het zelf... Beste Ton, dank voor je beoordeling. Wij betreuren het ten zeerste dat het heel soms wel eens mis kan gaan met de leveringen waar wij totaal geen invloed op uit kunnen oefenen. Wij maken het zelf oom wel eens mij dat we gewoon aanwezig zijn en dat er iets niet wordt afgeleverd of elders wordt afgeleverd. Bij ons gaat elke dag alles weg als het voor 15 uur is besteld, en daarna zijn we afhankelijk van de postbezorgers. Wij hopen op iets meer begrip mocht dit wel eens niet zo gaan zoals we allemaal zo graag willen. Met vriendelijke groet François

Sonja Van der Wijk

Prima dienstverlening. Levering binnen 24 uur!

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Sonja, hartelijk dank voor je mooie beoordeling en compliment. Leuk om te lezen. Met vriendelijke groet het BOB team.

Dila Gilic

Snelle levering en product werkt :)

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Dila, hartelijk dank voor je beoordeling en fijn dat het artikel doet wat het moet doen. Met vriendelijke groet het BOB team.

Gerrie

Snelle levering prima product doet wat het moet doen

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Gerrie, hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.

Bram

Uitstekend

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Bram, hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.

Mia De Jpng

Er zit geen retourformulier bij,
Telefonisch bent u niet te bereiken.
We kunnen niet overweg met de mollenklem.
We willen de mollen klemmen retourneren, maar hoe?
Factuur...
Er zit geen retourformulier bij,
Telefonisch bent u niet te bereiken.
We kunnen niet overweg met de mollenklem.
We willen de mollen klemmen retourneren, maar hoe?
Factuur 20226399

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Mia, ik kan het even niet meer volgens. Wij hebben contact gehad over het retour sturen. Toen heb je besloten om de mollenklemmen te behouden en ik heb een mail van je ontvangen dat je nog... Beste Mia, ik kan het even niet meer volgens. Wij hebben contact gehad over het retour sturen. Toen heb je besloten om de mollenklemmen te behouden en ik heb een mail van je ontvangen dat je nog lokmiddel voor mollen wilt bijbestellen. Ik heb je daar reeds over gemaild dat dat kan. Wellicht kun je mij even bellen zodat we het direct in orde kunnen maken. Ik hoor graag van je. Met vriendelijke groet François

Karin Verschoor

Prima product voor een prima prijs. Duidelijke site en vakkundige informatie. Snelle levering en netjes verpakt. Tevreden!

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Karin, hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn dat u zo tevreden bent. Daar doen wij het voor en altijd fijn om te lezen. Met vriendelijke groet het BOB team.

JC Boekhouder

Zeer tevreden

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Best heer / mevrouw, hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn dat u zeer tevreden bent. Met vriendelijke groet het BOB team.

Els Vanthuyne

Ik ben blij dat er natuurlijke middelen bestaan tegen vlooien en het is betaalbaar!

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Els, hartelijk dank voor je beoordeling. Wij zijn ook voorstander van natuurlijke of gifvrije middelen middelen. Met vriendelijke groet het BOB team.