Michael Zweers

Goeie snelle levering

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Michael, hartelijk dank voor je beoordeling. met vriendelijke groet het BOB team.

TM Dykstra

Goed. Produkt goedkoop en.eko. vlot bezorgd. Of het werkt moet ik nog afwachten. Ook zit er geen gebruiksaanwijzing op het potje.
Dat is een behoorlijke flater.

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste heer / mevrouw Dijkstra, hartelijk dank voor uw beoordeling en kritische noot. Wij zullen dit direct op gaan pakken. Bij veel producten doen we een handleiding en ook op onze site zijn veel... Beste heer / mevrouw Dijkstra, hartelijk dank voor uw beoordeling en kritische noot. Wij zullen dit direct op gaan pakken. Bij veel producten doen we een handleiding en ook op onze site zijn veel handleidingen te vinden. Ik ga er van dit product ook een handleiding maken die wij er in het vervolg bij zullen doen. Ik wens u een fijn weekend en vriendelijke groet François
ps. U kunt ons ook altijd bellen als er uitleg nodig is. Dit werk vaak het snelst en duidelijk.

Willem Buijsman

Vlotte levering van het bestelde

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Willem, hartelijk dank voor je beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.

Glenn

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Glenn, hartelijk dank voor je beoordeling. met vriendelijke groet het BOB team.

Johan Laeremans

Corecte levering goed ingepakt en beschermt

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Johan, dat is fijn en goed om te horen. hartelijk dank voor je compliment en beoordeling. met vriendelijke groet het BOB team.

Joop bakker

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Joop, hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.

Petra

Uitstekend

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Petra, hartelijk dank voor je beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.

Yvonne Bergsma

Snelle en vlugge bezorging

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Yvonne, dank voor je beoordeling en goed dat je spullen snel waren bezorgd. Gelukkig bezorgd postnl bijna altijd op tijd.....helaas niet altijd. Met vriendelijke groet het BOB team.

Koen

Een erg gebruiksvriendelijke website, na bestelling de vallen snel geleverd. Nu twee dagen een val gezet en twee maal prijs. Dat brengt de vraag of ik erg veel muizen heb of dat de vallen erg goed... Een erg gebruiksvriendelijke website, na bestelling de vallen snel geleverd. Nu twee dagen een val gezet en twee maal prijs. Dat brengt de vraag of ik erg veel muizen heb of dat de vallen erg goed hun werk doen. Ik mag graag geloven dat het de tweede optie is. In ieder geval erg blij met de aankoop.

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Koen, hartelijk dank voor je mooie beoordeling en compliment. Of je veel muizen hebt kan ik niet beoordelen, wat ik wel weet als je de muizenvallen zet zoals het in onze handleiding staat dat... Beste Koen, hartelijk dank voor je mooie beoordeling en compliment. Of je veel muizen hebt kan ik niet beoordelen, wat ik wel weet als je de muizenvallen zet zoals het in onze handleiding staat dat je absoluut een grotere vangkans hebt. Fijn dat je goed vangt en nog fijner als je probleem wordt opgelost. Met vriendelijke groet het BOB team.

Benny.

Top service, als klant uit België heel tevreden, er was een klein probleempje bij de eerste verzending, even getelefoneerd, heel vriendelijke BOB! Was gelijk opgelost bij de volgende bestelling.... Top service, als klant uit België heel tevreden, er was een klein probleempje bij de eerste verzending, even getelefoneerd, heel vriendelijke BOB! Was gelijk opgelost bij de volgende bestelling. Heel vlotte en snelle levering. Dikke aanrader dit bedrijf!

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Benny, hartelijk dank voor je mooie beoordeling en complimenten. Een klein probleempje is nooit niet erg als we de kans krijgen om het op te lossen. Even bellen werkt dan vaak het snelst. Wij... Beste Benny, hartelijk dank voor je mooie beoordeling en complimenten. Een klein probleempje is nooit niet erg als we de kans krijgen om het op te lossen. Even bellen werkt dan vaak het snelst. Wij zijn blij dat we het goed op hebben kunnen lossen en dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet het BOB team.