Levering en produkt helemaal top
Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:
Beset heer / mevrouw, hartelijk dank voor je beoordeling en dat je het product goed in de smaak valt. Leuk om te horen. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Wim, hartelijk dank voor je beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste heer / mevrouw Bos, als wij dit soort beoordelingen krijgen dan doen wij een high five en worden we nog blijer. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Een opsteker voor ons waar we...
Beste Mia, hartelijk dank voor je beoordeling. Het BOB team.
Beste heer / mevrouw Verlinden, hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij proberen zo goed en duidelijk mogelijk te communiceren naar onze klanten. Bij de omschrijving staat duidelijk om welke...
Beste Michel, hartelijk dank voor je beoordeling. Het BOB team.
Beste Ali, hartelijk dank voor je positieve beoordeling en compliment. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste JooYeon, hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Jack, hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Freddy, dank je wel voor je compliment en positieve beoordeling. Daar doen wij het voor. Met vriendelijke groet het BOB team.