Zeer snelle en correcte bezorging van gewenste spullen.
Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:
Beste Lou, hartelijk dank voor je beoordeling en positieve woorden. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Ali, hartelijk dank voor je beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Jeff, hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Bert, hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Vivian, Hartelijk dank voor je compliment en fijn dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Sandra, hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Dirk, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling, met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Marcel, dank voor je positieve opmerking waar we zeker iets mee gaan doen. Helaas zijn er inderdaad wat dingen vertraagd afgewerkt door ziekte van onze zoon die normaal gesproken fulltime ons...
Beste Yvonne, hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn weekend en vriendelijke groet van het BOB team.
Beste Siham, hartelijk dank voor je beoordeling en compliment. Met vriendelijke groet het BOB team.