Snelle levering, goed verpakt,
Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:
Beste Yvonne, hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn weekend en vriendelijke groet van het BOB team.
Beste Siham, hartelijk dank voor je beoordeling en compliment. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Guy, hartelijk dank voor je beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Sharon, hartelijk dank voor je beoordeling. Excuus dat het een beetje mis is gelopen, maar daarvan heb ik je de reden aangegeven en ik waardeer het enorm dat je alsnog deze beoordeling hebt...
Beste Hugo, hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Ad, hartelijk dank voor je compliment en de positieve beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Eliane, dank voor je beoordeling en positieve feedback over de verpakking. Wij proberen alles zo goed mogelijk in te pakken en het moet ook schokproef verpakt worden voor postnl om schade te...
Beste Dirk, hartelijk dank voor je compliment en positieve beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Theo, hartelijk dank voor je beoordeling en complimenten. Altijd fijn om te horen. Nogmaals dank en vriendelijke groet van het BOB team.