Duidelijke website, snelle levering
Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:
Beste Marco, hartelijk dank voor je beoordeling en compliment. Altijd leuk en fijn om te horen Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste heer of mevrouw, hartelijk dank voor je beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste heer Hoogwerff, hartelijk dank voor je beoordeling en het compliment voor de goede verpakking. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste heer of mevrouw Vromans, hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Sjaak, hartelijk dank voor je beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Sylvia, hartelijk dank voor je beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Ingrid, hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn om te horen. met vriendelijke groet François
Beste Els, Het spijt mij om te horen dat je je productie niet hebt ontvangen. Wij hebben hier inmiddels contact over gehad en de fout ligt bij DHL waar je pakket is zoek geraakt. In overleg heb ik...
Beste Jan, hartelijk dank voor je beoordeling. Met vriendelijke groet François
Beste John, hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn om binnen te krijgen. Met vriendelijke groet François