jan lensvelt

Beste Jan, hartelijk dank voor je beoordeling. Met vriendelijke groet François

John Van Uden

Super

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste John, hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn om binnen te krijgen. Met vriendelijke groet François

Richard

Snelle levering.

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Richard, hartelijk dank voor je beoordeling. Met vriendelijke groet François

hans coenen

Keurig volgens afspraak geleverd

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste heer Coenen, hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet François

J. Beijer

Goede ervaring met dit bedrijf

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste heer / mevrouw van Beeten, hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet François

Aldie Boonstra

Levering op tijd en netjes geholpen

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Aldie, hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet François

Esmaa Zerkani

Wel snelle levering maar zonder enige uitleg/ gebruiksaanwijzing

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Esmaa, hartelijk dank voor je beoordeling, maar jammer dat je niet tevreden bent. Normliter doen wij bij de meeste producten een handleiding en als ik je beoordeling goed begrijp zat die er... Beste Esmaa, hartelijk dank voor je beoordeling, maar jammer dat je niet tevreden bent. Normliter doen wij bij de meeste producten een handleiding en als ik je beoordeling goed begrijp zat die er bij jou niet bij. Onze excuus daarvoor. Wij hebben echter speciaal op onze webwinkel een pagina met steeds meer handleidingen over allerlei soorten producten. Als er daar geen bijstaat dan zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar om vragen te beantwoorden. Als professioneel ongedierte adviseur sta ik je graag persoonlijk te woord. Helaas hebben we geen contact met elkaar gehad, anders had ik je graag de nodige uitleg gegeven. Met vriendelijke groet François

J.J. van Beeten

Heel goed

A Oostenbrugge

Snel, goed

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste heer / mevrouw, hartelijk dank voor uw beoordeling. met vriendelijke groet François

A van Olst

Zeer positief

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste heer / mevrouw van Olst, hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet François