Helemaal goed!
Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:
Beste Leonie, hartelijk dank voor je beoordeling. Met vriendelijke groet François
Beste Rose-marie, hartelijk dank voor je beoordeling. Met vriendelijke groet François
Beste Ed, hartelijk dank voor je beoordeling. Met vriendelijke groet François
Beste Ferdinandus, hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat het product Larvex ook bij u een goede werking heeft. Met vriendelijke groet François
Beste Dorothe, hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn om te horen. Met vriendelijke groet François
Beste heer Pieterman, hartelijk dank voor uw beoordeling. Ik wens u een fijn weekend en vriendelijke groet François
Beste heer / mevrouw Kalma, Ik werk zelf als professioneel ongedierte adviseur al jaren met dit ecologisch en 100% natuurlijk poeder. Wat fijn om te horen dat je er ook een goede ervaring mee heeft....
Beste Frans, hartelijk dank voor je beoordeling en fijn dat je tevreden bent. Fijn om te horen. met vriendelijke groet François
Beste Jolle, hartelijk dank voor je mooie beoordeling en positieve woorden. Daar doen wij het voor. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste heer / mevrouw Burger, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.