Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:
Beste heer van der Par, hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team
Beste Henk,
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Hier worden wij blij van. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Marco, hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat ik je heb kunnen helpen en dat je tevreden bent. daar doen wij het voor. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Ger, hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn weekend en vriendelijke groet Het BOB team.
Beste Jan, hartelijk dank voor je beoordeling. Het product wat je had besteld was even niet op voorraad en ik had verzuimt bom je daar over in te lichten. Mijn oprechte excuus en gelukkig is het nog...
Beste heer / mevrouw, hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Peter, hartelijk dank voor je beoordeling. Met vriendelijke groet net BOB team.
Beste heer Zweegers, hartelijk dank voor uw beoordeling en compliment. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Ralph, hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Altijd fijn om te horen dat klanten zo tevreden zijn. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Mel, hartelijk dank voor je beoordeling. met vriendelijke groet het BOB team.