Prijs kwaliteit verhouding
Snelheid reparaties
9.6/10
9.8/10

Stefan

Ilkin heeft mij heel snel geholpen met een probleem met mijn iPhone. Als ik ooit weer problemen heb met een telefoon, laptop of tablet ga ik zeker weer naar hem toe.

Netjes, snel en de communicatie is erg goed. Ilkin houdt je tussendoor goed op de hoogte wat het probleem is en wat de kosten gaan zijn.

Professioneel en vriendelijk

Vriendelijkheid

Johan de Witte

Kan niet beter.. Super!

T.Dieleman

Ontvangst als zeer prettig ervaren

Prima service en zeer klantvriendelijk, goede uitleg van het product.

Snel en correct

Snelle service

Goede, snelle, vriendelijke service

Cor

Ik ben zeer snel en erg netjes geholpen met de reparatie van mijn ipad. Binnen 1 uur was het scherm van de ipad vervangen en weer als nieuw. En geen bijkomende kosten achteraf, echt goed.

Netjes en duidelijk in communicatie

Het eerste telefonisch contact was snel en correct. De ontvangst bij het aanbieden van de iMac voor diagnose was correct. De telefonische melding van de storing, de reparatiekosten en de... Het eerste telefonisch contact was snel en correct. De ontvangst bij het aanbieden van de iMac voor diagnose was correct. De telefonische melding van de storing, de reparatiekosten en de gereedmelding was allemaal binnen de planning, dus correct. En ten slotte ook de facturatie was correct.

Kevin

Budgetfix heeft ons goed geholpen met het repareren van onze ipad en macbook. Wij zijn vaste klanten en worden altijd naar alle tevredenheid geholpen!

Ze laten vooraf weten wat het kost en er komen geen verdere kosten bij. Erg netjes en volgens afspraak.

Erik

Ik ben zeer klantvriendelijk geholpen. Mijn telefoonscherm was binnen 30 minuten klaar en heb lekker bakje koffie gekregen bij het wachten. Super netjes!

Snel en attent geholpen