8.2/10

Linssen

Prettig telefonisch contact gehad voor informatie.

Ze doen wat ze beloven!

Ik heb dit bedrijf als uiterst vriendelijk en prettig ervaren en kan in die zin geen verbeter punten bedenken..

Katrien

Heel vriendelijk en behulpzaam

Snel en goed geholpen

Anneloes

Uitstekende service! De vaatwasser die ik bestelde bleek niet meer op voorraad, ik kreeg een nieuwer model voor hetzelfde geld. Levering was perfect en op tijd.

Goede communicatie

Handiger is als je bij het bestellen kan aangeven wanneer je wilt dat ze komen leveren.

Nette vlotte afhandeling en een goede prijs!

Scherpe prijzen, makkelijke site

Wim Wolf

Prima prijs voor de magnetron

Goede prijzen

Roel

Duidelijke website. Mogelijkheden om te bellen, voor vragen ter verduidelijking. Prima contact met info, om fouten te voorkomen. In de zending ontbrak werkboekje magnetron. Je kon wel zien, dat ze... Duidelijke website. Mogelijkheden om te bellen, voor vragen ter verduidelijking. Prima contact met info, om fouten te voorkomen. In de zending ontbrak werkboekje magnetron. Je kon wel zien, dat ze in de magnetron hadden gezeten. Het manco werd snel opgestuurd.

Contact per relefoon werkt prima. Prettige mensen.

Geen gebruiksaanwijzing uit het info pakket halen. Want daar leek ons manco op. Zo verschuif je het probleem.

Gijs walraven

Keuken apparatuur gekocht met hulp van Erwin Temmink. Perfect geholpen, ook achteraf toen ik nig wat vraveb had! Super!

Snel, correct en goede prijs

Henk Vermaat

Uitstekende ervaring

De klantvriendelijkheid toen ik met een paar vragen belde. Alle tijd en moeite werd gedaan om een duidelijk antwoord te geven. Er werden op mijn vraag direct 2 foto' s gemaakt en gemaild. De klantvriendelijkheid toen ik met een paar vragen belde. Alle tijd en moeite werd gedaan om een duidelijk antwoord te geven. Er werden op mijn vraag direct 2 foto' s gemaakt en gemaild.
Vlotte levering en een mooie aanbieding.

Nee, helemaal tevreden