8.2/10

Raymond

Prima gegaan - ook de levering. Wel heeft men zich behoorlijk wat tijd genomen om het product uiteindelijk te leveren

snelle opvolging van de mails. Lage prijs voor een gloednieuw product

Leveringstijd - al kan ik me wel voorstellen dat een vervoerder liefst zo economisch mogelijk z'n route indeelt. Bij de lage prijs kan je niet verwachten dat een dag later je product al geleverd... Leveringstijd - al kan ik me wel voorstellen dat een vervoerder liefst zo economisch mogelijk z'n route indeelt. Bij de lage prijs kan je niet verwachten dat een dag later je product al geleverd wordt

Zeer goed prima service

goede prijs kwaliteits verhouding

Eldering

Mooie site, lage prijzen en snelle levering. Ook fijn dat er even gebeld is om aan te geven wanneer er geleverd word! Top!

Telefonisch kontakt, ivm of het uitkomt om te leveren.

Goede ervaring, vriendelijke mensen, goede en snelle levering.

duidelijk advies

Zeer slechte ervaring,koop voor de eerste keer bij Budgetplan.31 Januari een afzuigkap besteld,8 Februari nog niks gehoord, wel betaald. Ik heb zelf een berichtje gestuurd, kreeg in de avond... Zeer slechte ervaring,koop voor de eerste keer bij Budgetplan.31 Januari een afzuigkap besteld,8 Februari nog niks gehoord, wel betaald. Ik heb zelf een berichtje gestuurd, kreeg in de avond antwoord, was niet op voorraad.Bedenkt me de volgende keer wel of ik daar nog ooit iets besteld.Benieuwd wanneer ik mijn bestelling ontvangt???

Nee.

Service.......

S de Groot

Uitstekende klantenservice aanlig en ik had iets verkeerd besteld. Dit werd gelijk veranderd en ook verrekend met AfterPay. Zeker om nog een keer een aankoop te doen.

Uitstekende service en uitstekende telefoniste die niks teveel vond. Van mij 5 sterren.

Dennis

Prima bedrijf. Snelle reactie op vragen, Snel geleverd op een door mij gewenste dag.

Goedkoop. Snelle levering. Snelle beantwoording van vragen.

van leijden

Uitstekend geholpen

uitleg

Jan Schenkels

Pria ervaring, nadat onze bij budgetplan gekochte scholtes oven na 21 jaar het niet meer deed, weer een bezoek gebracht en er een mooie Bosch demo oven gezien,daar het rond de feestdagen erg druk... Pria ervaring, nadat onze bij budgetplan gekochte scholtes oven na 21 jaar het niet meer deed, weer een bezoek gebracht en er een mooie Bosch demo oven gezien,daar het rond de feestdagen erg druk was in de winkel heel en de verkopers druk bezig het internet afgestruint maar toch bleek budgetplan het voordeligste en dus de bestelling geplaatst.
Was 2 dagen later netjes afgeleverd en gelijk de oude mee afgevoerd.
Ook een latere vraag vie email werd snel beantwoord.

Kortom hopelijk weer 21 jaar met de nieuwe, die erg goed bevalt behalve dan dat het wifi gebeuren niet aan de gang te krijgen is, wat trouwens geen gemis is

snelle levering