8.2/10

Goeie prijs kwaliteitsverhouding. Snelle service

Uitstekende service!!

Tweespraak

Zeer goed.

Goede telefonische bereikbaarheid en scherpe prijzen.

In principe was ik helemaal tevreden met de bestelling, toen ging ik monteren die afzuigkap was iets te kleiner voor mijn keuken, ik heb netjes alles teruggestuurd, maar helaas kreeg ik een bericht... In principe was ik helemaal tevreden met de bestelling, toen ging ik monteren die afzuigkap was iets te kleiner voor mijn keuken, ik heb netjes alles teruggestuurd, maar helaas kreeg ik een bericht dat ik de meer van de helft van mijn geld niet terugkrijgt. heel slecht

Fam. van den Boom

Prima, online besteld afgehaald op locatie.

Duidelijkheid omtrent het afhalen. Online stond vermeld dat het product voorradig was, maar na bestelling moest ik zelf op zoek naar verduidelijking hoe nu verder. Ik heb toen gebeld en toen... Duidelijkheid omtrent het afhalen. Online stond vermeld dat het product voorradig was, maar na bestelling moest ik zelf op zoek naar verduidelijking hoe nu verder. Ik heb toen gebeld en toen ervaarde ik het als een onprettig en onduidelijk gesprek. Dat is natuurlijk niet nodig als er beter gecommuniceerd werd in de mail m.b.t. het ophalen/

Susan Sultan

Slecht

Extra service voor bezorg

Uitstekende service!
Artikel snel geleverd maar was helaas beschadigd. Door Budgetplan zeer snel omgeruild!

De service!

Spambox in de gaten houden.

C Amersfoort

Fijne winkel met vriendelijk personeel en aantrekkelijke prijzen

Product was niet op voorraad binnen drie dagen gratis thuis afgeleverd
Mes kapot van messenset en gelijk een nieuw mes meegekregen.

Ferdi

Zeer slecht en dat ging al mis met het inmeten van de keuken

nee

naar de klant luisteren en dan voornamelijk als de keuken verkocht is.

leveringsafspraken worden meerdere malen niet na gekomen.
zeggen dat ze met 4 man komen om keukenblad te...
naar de klant luisteren en dan voornamelijk als de keuken verkocht is.

leveringsafspraken worden meerdere malen niet na gekomen.
zeggen dat ze met 4 man komen om keukenblad te tillen.
dat was niet het geval, zodat we zelf mee konden tillen.

door budgetplan een week vertraging opgelopen, zonder enige compensatie voor de monteur.

SCHANDALIG

Reactie Budgetplan Winkel:

Beste heer Zonnevylle,
Vrijdag 25 januari om 13:29 uur jl. hebben wij u een e-mail gestuurd vanuit de service afdeling. Dit als reactie op uw mail van datum 22 januari 2019.
De...
Beste heer Zonnevylle,
De serviceonderdelen verwachten wij week 6 binnen te krijgen.
Tevens willen wij met u een afspraak maken om samen het verloop van de levering van uw keuken te bespreken en bekijken hoe wij hiervoor een voor passende oplossing kunnen bieden.
Kunt u mij laten weten wanneer dit schikt in uw agenda?
Mvg,

Afspraken nakomen.

Reactie Budgetplan Winkel:

De...
Beste heer Zonnevylle,
De serviceonderdelen verwachten wij week 6 binnen te krijgen.
Kunt u mij laten weten wanneer dit schikt in uw agenda?
Mvg,
Budgetplan Keukens