8.2/10

wvdplas

Kader Topuz

Ik heb slechte ervaringen met dit bedrijf. Ik heb op 23 december inbouw vaatwasser besteld. Krijg deze pas op 9 januari. De montage kan alleen op de woensdagen plaatsvinden en op geen enkel andere... Ik heb slechte ervaringen met dit bedrijf. Ik heb op 23 december inbouw vaatwasser besteld. Krijg deze pas op 9 januari. De montage kan alleen op de woensdagen plaatsvinden en op geen enkel andere dag. Mijn partner en ik werken allebei op de woensdag ver van huis. Nu moet ik iets zien te regelen. Heel onproffesioneel dit. Ik ben benieuwd hoe de vaatwasser gaat werken!!

Nee helemaal niet.

Montage plannen op meerdere dagen. En zorgen voor een snelle levering!!

Reactie Budgetplan Winkel:

Beste heer Kader Topuz,
Beste heer Kader Topuz,
Helaas hebben wij tijdens de feestdagen ervaren dat een aantal leveringen niet binnen de afgesproken tijd zijn aangekomen. Wij hebben hieruit lering getrokken om dit in de toekomst te voorkomen.
Mvg,
Budgetplan Keukens Ridderkerk

S. Rennings

Prima geholpen. Uitleg luid en duidelijk en vragen correct beantwoord.

Vriendelijk en deskundig personeel.

Vooral zo door gaan.

Jerry

Zeer snelle reactie op offerte aanvraag voor een combi oven.
Zeer snelle bevestiging van het order.
Levering was snel, correct en op het afgesproken tijdstip.
Super

Reactietijd op e-mails en het antwoord op e-mails.
Snelheid van leveren.

Geen!

Gerjan Deelting

Goed Bedrijf. Snelle levering. Duidelijke communicatie.

Duidelijke site. Snel bestellen. Goede prijzen.

G. Bolder

Mijn dochter ging met de drie kleintjes op zichzelf wonen en had een koelkast nodig. De prijs en de prestaties van de koelkast van Budgetplan spraken mij aan en als vader deed ik de bestelling en... Mijn dochter ging met de drie kleintjes op zichzelf wonen en had een koelkast nodig. De prijs en de prestaties van de koelkast van Budgetplan spraken mij aan en als vader deed ik de bestelling en voldeed ik de rekening. De koelkast werd een week later dan afgesproken bezorgd. De koelkast werd bij mijn dochter in de keuken gedumpt waardoor het nieuw gelegde vinyl een deuk kreeg en ook beschadigde. Nadat de koelkast was uitgepakt bleek er een deuk in de voorkant van de koelkast te zitten. Dus zelfs de prijs was niet meer gunstig. Dit was de eerste en de laatste keer dat ik hier iets heb besteld.

Controle van de goederen bij levering. Ga met een andere bezorgdienst in zee.

Reactie Budgetplan Winkel:

Beste heer Bolder,
Excuses voor dit ongemak.
Wij zullen contact opnemen met onze vervoerder ivm deze beschadigingen aan uw vloer en komen daar zo spoedig mogelijk op terug.

Vriendelijk personeel en goede uitleg van de apparatuur

Willen niet het duurste verkopen.

Richard Janse

Fijne winkel en mooi dat je de apperatuur gelijk mee kan nemen. Dat kan nog maar bij weinig winkels. Als ik weer iets nodig heb kom ik zeker terug.

Goede voorraad. Fijne verkoper.

C de Visscher

Prima, zet op de site dat er extra vervoerkosten bijkomen

Na bestelling op Internet een snelle telefonische reactie en de levering al de volgende dag !

Snel en goed geregeld .

?