8.2/10

A.v.Nieuwenhoven

Het bedrijf geeft prima adviesen en wat het belangrijkste is : ze komt haar afspraken na. Fantastisch!

Goed advies en goed luisteren naar de wensen van de klant. Geen loze beloften doen.

Levertijd misschien iets ruimer nemen.

Robert

Goed advies in de winkel gekregen en keurig ingebouwd

Snel en goed

Geen verbeterpunten

Pieter

Super geregeld en ook goed advies bij bezoek aan winkel. Je bent echt klant

Prijs en service

Zoek opdracht van klanten registreren en bewaken. Nu zelf toevallig op de site gezien dat hij binnen was

Goede info en keus in showroom, correcte aflevering

prijsstelling is zeer scherp

Van Dijck

Met budgetplan zelf hebben we een goede ervaring. We hadden een combi magnetron besteld die op voorraad zou zijn en dit bleek later niet het geval. Dit is heel netjes opgelost door budgetplan. Met budgetplan zelf hebben we een goede ervaring. We hadden een combi magnetron besteld die op voorraad zou zijn en dit bleek later niet het geval. Dit is heel netjes opgelost door budgetplan.
De leveringstermijn van 2 à 3 werkdagen, zoals op de website bij de producten vermeld stond, klopte echter niet. Bij ons heeft het uiteindelijk 8 werkdagen geduurd (op zaterdag besteld en uiteindelijk pas de woensdag erna geleverd en gemonteerd). Ik heb hierover tweemaal met budgetplan gebeld en zij waren heel vriendelijk. Er werd echter benoemd dat zij geen invloed hadden op de planning van het vervoersbedrijf. Toen ik het vervoersbedrijf aan de telefoon kreeg om een afspraak in te plannen was er niets meer mogelijk ook al gaf ik aan dat ik hoogzwanger was en er elk moment een baby geboren kon worden. Ik zou de dag voor levering nog te horen krijgen hoe laat men een dag later kwam, maar niets vernomen tot de dag zelf om hakf 8 's morgens dat ze er een half uur later zouden zijn. Met het vervoersbedrijf (de planning) hebben we dus niet zo'n goede ervaring. De monteur was verder heel vriendelijk en professioneel.

Er wordt naar een oplossing gezocht bij een probleem.

Betere afstemming met vervoersbedrijf en reële leveringstermijn op website vermelden. Mogelijk verschilt de levertijd als je er een monteur bij wilt (zoals wij) maar hierover stond niets vermeld op... Betere afstemming met vervoersbedrijf en reële leveringstermijn op website vermelden. Mogelijk verschilt de levertijd als je er een monteur bij wilt (zoals wij) maar hierover stond niets vermeld op de website.

We hebben makkelijk onze bestelling gedaan en er werd ook vlug geleverd

Willy Laporta

Hebben jaren geleden en nu pas iets gekocht bij Budgetplan, geen enkel probleem gehad

Bedrijf is klantgericht en klantvriendelijk, we werden gebeld over de levertijd.
De bezorger was een aardige jonge man die zo te zien nog plezier in zijn werk had.
Dus, positief

Claire

Prima behalve levertijd door vervoerder.

goed klantenservice bij vragen. fijne manier van communiceren als je belt

leveringstijd was lang. kwam wellicht ook door het vervoersbedrijf maar donderdag besteld en 10 dagen later geleverd is niet meer van deze tijd. Over gebeld en uiteindelijk kwam de koelkast na 5... leveringstijd was lang. kwam wellicht ook door het vervoersbedrijf maar donderdag besteld en 10 dagen later geleverd is niet meer van deze tijd. Over gebeld en uiteindelijk kwam de koelkast na 5 werkdagen.

Casper H

Erg goed. Een beetje verwarrend is wanneer er geleverd wordt
Erg goed. Een beetje verwarrend is wanneer er geleverd wordt
Bij navraag blijkt dat er een prachtig systeem is inloggen en verwachte tijd/datum zien . 1/2 uur van te voren wordt je gebeld of het definitief past op een vrij precies tijdstip. Geweldig. Bij navraag per mail s avonds werd ik de volgende morgen al terug gebeld., met een helder antwoord op de vraag. Super

Goede prijs met veel info

Iets meer helderheid wanneer product geleverd wordt.