8.2/10

Ab Stolk.

Alles is keurig afgehandeld

Geheel volgens afspraak geleverd.

Jammer dat de monteur ongeveer 1 1/2 later kwam. Overigens was het een ongeveer tijd. Misschien kan de monteur bellen dat hij wat later komt.

Geen op of aanmerkingen, werk goed afgeleverd

Prijs

Afstemming met logistiek bedrijf, zij dachten dat het product nog gepind moest worden, dit was al betaald

De Blois

Dit bedrijf kan ik aan iedereen aanraden, ze denken mee en de service is top!

Dit bedrijf gaf zonder afstrek van bezorgkosten de betaling binnen 3 dagen terug nadat bleek dat de koelkast niet paste!

Geen enkele, ga zo door!

Ik ben er heel tevreden overvoed geholpen op een prettige manier

Goed geholpen op een prettige manier

Zou ik zo gauw niet weten,ben maar 1 keer geweest

Altijd goed!

Prijs!

Kreeg een mail over annulering waar ik over moest bellen. Werd daarna keurig teruggebeld

Leo Molenaar

Prima ervaring.

Prijs is uiterst laag, top.

Ik moest zelf contact met de verspreider opnemen, wat voor mij geen probleem was maar misschien voor andere mensen wel.

Heldere uitleg, goede service

P. Bijl

Heel veel aanbod van allerlei en divwerse producten. Prettig en vlot met verstand van zaken geholpen en geadviseerd. Monteur voor installatie van inductiekookplaats en afwasautomaat nam volgende... Heel veel aanbod van allerlei en divwerse producten. Prettig en vlot met verstand van zaken geholpen en geadviseerd. Monteur voor installatie van inductiekookplaats en afwasautomaat nam volgende afpsraak contact op en kwam al de volgende dag de spullen installeren. Waar vindt je dat nog? Fantastisch.

Vriendelijke behandeling. Gevoel gegeven, dat de klant belangrijk gevonden wordt. Positieve en vrlijke benadering. Afspraken nakomen. De monteur belde volgens afspraak op en de montage vond de... Vriendelijke behandeling. Gevoel gegeven, dat de klant belangrijk gevonden wordt. Positieve en vrlijke benadering. Afspraken nakomen. De monteur belde volgens afspraak op en de montage vond de volgende dag als plaats.

Nee, ik zou zeggen blijf deze service zo bieden, dan raad ik een ieder aan langs te komen.

Goede prijs, snel geleverd, ik ben tevreden