8.2/10

Niets dan lof. Product is wat ik had besteld en de monteurs hebben dekoelkast prima uit- en ingebouwd.

Er was een misverstand van mijn kant over de betaling, gelukkig kreeg ik een herinnering waardoor het goed kwam.

N.v.t.

Terence Franssen

Prijzen zijn sowieso scherp, wat een eerste selectie is voor een webshop. Soms gaat dit ten koste van service. Dit is hier zeker niet geval. Praktische vraag gesteld over installatie en werd snel en... Prijzen zijn sowieso scherp, wat een eerste selectie is voor een webshop. Soms gaat dit ten koste van service. Dit is hier zeker niet geval. Praktische vraag gesteld over installatie en werd snel en correct geholpen

prima klantenservice

aanbieden van accessoires zou nog wat gemakkelijker kunnen

Goed geadviseerd in de winkel. Koelkast laten installeren, netjes gedaan en meteen oude meegenomen.

Goed en duidelijk advies in de winkel.

Via de website een vaatwasser besteld. Kort na de bestelling werd ik door het bedrijf gebeld met de vraag of ik zeker wist of ik dit model wel wilde hebben omdat het een wat afwijkend model was. Na... Via de website een vaatwasser besteld. Kort na de bestelling werd ik door het bedrijf gebeld met de vraag of ik zeker wist of ik dit model wel wilde hebben omdat het een wat afwijkend model was. Na wat nameten en overleg met de verkoper werd bevestigd dat ik het juiste model had uitgezocht. Top service

Vriendelijke verkoper met veel vakkennis die op eigen initiatief ging bellen of ik wel het juiste model had uitgezocht. Bleek ook nog eens volgende dag geleverd te kunnen worden ipv de 2 a 3... Vriendelijke verkoper met veel vakkennis die op eigen initiatief ging bellen of ik wel het juiste model had uitgezocht. Bleek ook nog eens volgende dag geleverd te kunnen worden ipv de 2 a 3 werkdagen die op de site werd vermeld.

Nieuwenkamp

Zeer goed en goede infomatie

Bert Kraaijpoel

Bestelling na telefonisch contact aangepast. Zeer soepel verlopen

Heel prettig dat je bij telefonisch contact direct met de verantwoordelijke persoon kunt spreken.
Persoonlijke en goede service.

Rene

Overzichtelijke website, duidelijk info

Compleet assortiment, overzichtelijke website, snelle levering en 'last but not least' scherpe prijs

Transparant, duidelijk en zakelijk.

Snelle levering en inbouw koelkast.

Na vertrek van de prettige en kundige monteurs, constateren wij echter een niet geheel parallel lopende ophanging! Hierdoor valt de deur na een halve opening vanzelf met een klap tegen de muur. In... Na vertrek van de prettige en kundige monteurs, constateren wij echter een niet geheel parallel lopende ophanging! Hierdoor valt de deur na een halve opening vanzelf met een klap tegen de muur. In feite blijft de geopende deur dus niet in alle standen staan, waarover wij vandaag 28 augustus 2017 Budgetplan hebben geinformeerd.

Anoniem12

Goed advies, snelle levering

denken mee

info over leveringsdatum

Barones

Vriendelijk en kundig personeel. Prettige ontvangst.

Budget verwees mij naar de Fabrikant voor reparatie Fabrikant van Edna verwees mij voor reparatie/ garantie weer terug naar Budget. Zelf het probleem opgelost, wilde niet van het kastje naar de muur... Budget verwees mij naar de Fabrikant voor reparatie Fabrikant van Edna verwees mij voor reparatie/ garantie weer terug naar Budget. Zelf het probleem opgelost, wilde niet van het kastje naar de muur gestuurd worden.