8.2/10

Goof damen

Zeer goed

Verkoopster jaqueline jansen verdient een dikke pluim hoe zij met de klanten omgaat. Dat noem ik nou nog eens klantvriendelijkheid. Ze neemt de tijd en adviseert top

b

Niet best; bijna jaar bezig met het afronden voor het oppimpen van bestaande keuken.

Ontvangst winkel zelf met hapje/drankje op zaterdag.

communicatie/trainingen etc.

Peter

Goede levering en installatie, alleen afwerken van restpunten duurt nu al 3maanden
Kapotte groentelade van koelkast nog steeds niet nageleverd

Goede verkoper

Aan afhandeling restpunten

Pim Nuijten

Deskundig geholpen in de showroom door Didier voor een wasmachine en droger. Ook de levering en montage is perfect verlopen. In het vervolg gaan wij dan ook zeker terug naar Budgetplan. Kortom een... Deskundig geholpen in de showroom door Didier voor een wasmachine en droger. Ook de levering en montage is perfect verlopen. In het vervolg gaan wij dan ook zeker terug naar Budgetplan. Kortom een bedrijf waar de service hoog in het vaandel staat.

Perfecte service en communicatie.

N.v.t.

Morris

Bestelde afzuigkap op tijd geleverd en oude meegenomen.
Helaas paste deze niet en heb ik zelf de volgende dag omgeruild voor een andere.
Prettig en deskundig personeel.

Je krijgt dus echt iemand aan de telefoon en die lost het dus ook echt op. Top !

Fam. de Ruiter

Wij zijn zeer tevreden met het gehele proces van advies inwinnen, producten bekijken, installatie afspraak en ook zeker de levering en installatie van onze nieuwe Quooker combi. Monteur Johan... Wij zijn zeer tevreden met het gehele proces van advies inwinnen, producten bekijken, installatie afspraak en ook zeker de levering en installatie van onze nieuwe Quooker combi. Monteur Johan Dorsman heeft keurig werk verricht. Ging verantwoord met de materialen om, nam enorm de tijd om alles 100% te installeren en heeft meerdere keren getest of alles werkte en geen lekkage optrad. Zeer aangename ervaring.

Behulpzame en bekwame medewerkers die de tijd voor je nemen

geen verbeterpunten

M.Hagendoorn

Vandaag is bij ons een nieuw werkblad met spoelbak, kraan en inductieplaat geïnstalleerd. We zijn bijzonder tevreden. Johan is duidelijk een ervaren vakman, die kwaliteit levert en gevoel voor ons... Vandaag is bij ons een nieuw werkblad met spoelbak, kraan en inductieplaat geïnstalleerd. We zijn bijzonder tevreden. Johan is duidelijk een ervaren vakman, die kwaliteit levert en gevoel voor ons als klanten toonde. We zijn weer helemaal blij met onze keuken.

Deskundig en betrokken

Goed geholpen.

Weet niet

Weet niet

Particulier woonhuis

Snelle levering van mijn nieuwe inductie plaat

geen idee wat sterke punten zouden zijn. Inductie plaat gekocht en weer de winkel uit. Volgende dag geplaatst. Het was fijn dat die ruimte er was.

Alles goed en snel geleverd en geplaatst.