8.2/10

HMA

Prima en snel geregeld. Zoals het hoort.

Deskundige monteur.

Paula

Goed bedrijf.

Als er iets is wordt het gelijk opgelist

Geen ga zo door

Prima geregeld

Voorraad en snelheid

Ronald

Prima!

Duidelijk informatie, prima op tijd geleverd. Apparaat van AEG helaas niet.

Schottelndreier

Budgetplan doet NIET wat ze belooft. De levertijd is ruim een week later dan waarmee ze adverteren en de deur van mijn koelkast was NIET omgezet, hoewel dat een extra 3 dagen bezorgtijd gekost... Budgetplan doet NIET wat ze belooft. De levertijd is ruim een week later dan waarmee ze adverteren en de deur van mijn koelkast was NIET omgezet, hoewel dat een extra 3 dagen bezorgtijd gekost heeft. Bovendien heeft Budgetplan mijn koelkast NIET "kunnen" inbouwen, omdat ik "te ver weg" woon (Utrecht)

de koelkast was wel je juiste!

Doen wat je belooft of advertenties aanpassen. Niet de vrijblijvende tekst als "kan een paar dagen langer duren". Bovendien beter communiceren over de bestellingen, over zieke bezorgers. Kopers... Doen wat je belooft of advertenties aanpassen. Niet de vrijblijvende tekst als "kan een paar dagen langer duren". Bovendien beter communiceren over de bestellingen, over zieke bezorgers. Kopers rekenen op jullie service. Blijven ervoor thuis. Betalen er ook voor.

Sewgobind

Zeer slecht.

Zeer slecht.

allemaal mooie praatjes bij de verkoop. Maar als het aankomt op daadwerkelijk leveren: zeer slecht! Keuken niet compleet, beschadigingen (aan de binnenkant) die zogenaamd tijdens transport zijn gebeurd, hoe dan?

Keuken zou geïnstalleerd worden, ochtend ervoor gebeld, mensen zijn ziek. Kan gebeuren. Maar hele dag geen telefoon of bericht voor een oplossing.

Er zou een oplossing komen voor de niet geleverde en beschadigde spullen. Weer nieuwe levering gehad, nu ook nog moeten bijbetalen!! en wederom zeer slechte kwaliteit. Wederom beschadigingen en weer kan de keuken niet afgemaakt worden.

Weer praatjes maar geen oplossingen. Intussen zitten we al maanden met een incomplete keuken en uiteraard is het geld al geind.

Service en kwaliteit is bij deze zaak ver te zoeken. Er wordt niet mee gedacht in oplossingen, en van compensatie ook geen enkele sprake.

Genoeg

Mulder

Goede service

N.v.t.

Jos Hommels

In 2010 een nieuwe keuken bij Budgetplan gekocht en laten plaatsen. Nu in 2022 wederom voor onze nieuwe woning een keuken aangeschaft bij Budgetplan. Nog steeds vakkundig advies bij keuze,... In 2010 een nieuwe keuken bij Budgetplan gekocht en laten plaatsen. Nu in 2022 wederom voor onze nieuwe woning een keuken aangeschaft bij Budgetplan. Nog steeds vakkundig advies bij keuze, degelijke keukens, A merken keuken apparatuur en via Budgetplan prima installateur en alles met scherpe prijzen. In één woord : TOP

Jos

Overall vakmanschap. Scherpe prijzen. Heldere communicatie.

Lodge

Zeer positief

Geen ervaring van website.
Deskundige advies en informatie van vriendelijke adviseur. Vlotte levering.

Niet van toepassing omdat wij zijn rechtstreeks naar de winkel gegaan.