8.2/10

Treffers

Eerste keer maar zeker niet de laatste keer

Prijs

Geen idee, alles was goed

Belle

Zeer goed. Ik heb een vaatwasser besteld. Op de website stond er geen prijs bij - daar haak ik meestal al op af maar ik had er toch écht een nodig - maar op mijn mail met de prijsaanvraag werd super... Zeer goed. Ik heb een vaatwasser besteld. Op de website stond er geen prijs bij - daar haak ik meestal al op af maar ik had er toch écht een nodig - maar op mijn mail met de prijsaanvraag werd super snel gereageerd. Met een inbouwvaatwasser wil je toch zeker weten dat ‘ie past, dus daar had ik telefonisch nog wat vragen over. Het personeel stond mij niet alleen al binnen één minuut te woord, maar ik werd ook daadwerkelijk geholpen. Ter vergelijking: bij BCC én CoolBlue werd mij verteld na 20 minuten in de wacht te staan dat er toch iemand langs zou moeten komen (tegen betaling) om het met zekerheid te kunnen zeggen (en toen dacht ik: laat maar). De levering zelf was ook top, binnen 5 minuten stond de nieuwe boven en de oude beneden (drie trappen). Al met al, snelle, goedkope, no-nonsense en vriendelijke service!

Snelle levering, vriendelijk personeel dat de klant snel telefonisch te woord staat

Zo’n prijs op aanvraag vind ik zelf niet super handig, maar misschien is dat een bepaalde verkoop techniek

Miranda

Reageren snel op verzoek prijsopgave en supervriendelije mensen

Snelle beantwoording van vragen door verkoper Dew. Dit is klantenbinding. Super!
Maar ook de bezorger was heel netjes en behulpzaam.

Heb ik niet

J.A de Visser

Super

Goede en service gerichte verkoper.

Ad van 't Zelfde

Aankoop inductiekookplaat

duidelijk en to-the-point

als niet techneuten werd ons omtrent het aanleggen van een extra kookgroep in de meterkast en het installeren van de kookplaat niets verteld. Dat geeft het bij de positieve veoordeling, toch gevoel... als niet techneuten werd ons omtrent het aanleggen van een extra kookgroep in de meterkast en het installeren van de kookplaat niets verteld. Dat geeft het bij de positieve veoordeling, toch gevoel van product verkopen en dan wegewezen.

Peter Wijsman

Prima ervaring aanschaf inductie kookplaat

Helder en overzichtelijke website

Geen, ga zo door !

A. Heinsman

In januari een koelkast besteld in jullie zaak in Ridderkerk, na ongeveer een maand deze ontvangen, echter de verkeerde maat, te groot voor mijn keukenkast.
Toen een vervangend exemplaar...
Toen een vervangend exemplaar besteld en na lang wachten zelf maar gebeld, antwoord was: lange levertijd ivm de hedendaagse problemen. Dus heb ik maar weer afgewacht. Begin augustus weer zelf maar gebeld omdat ik nog steeds niets gehoord had over een mogelijke levering. Toen is het snel gegaan, en had ik binnen een week de juiste koelkast.

?

informeer de klant als de levertijd langer is dan verwacht (bij mij dus 6 maanden) Ik werd niet door jullie geinformeerd, maar moest steeds zelf bellen.

A J van Eijsden

Arsortiment

meestal direct leverbaar leuke prijzen

weet ik niet zo snel

Budgetplan ridderkerk

Goede service

Goede service

Wim

Positief, veel kennis van zaken.
Geven goed advies

duidelijk aanbod, prettig personeel