8.2/10

Budgetplan

Budgetplan

prijs, juistheid data

afleveringssnelheid en correctheid, wellicht andere logistieke partner

Edwin

Uitstekend, goede service, vriendelijk en snel met reacties op vragen

zeer snel met reageren en vriendelijk. Uitstekende service. Ik had een koelkast besteld maar deze zou pas over een week 6 in productie gaan en was niet leverbaar op moment van bestellen. Omdat ik na... zeer snel met reageren en vriendelijk. Uitstekende service. Ik had een koelkast besteld maar deze zou pas over een week 6 in productie gaan en was niet leverbaar op moment van bestellen. Omdat ik na de bestelling hier niets over had gehoord heb ik een mail gestuurd. Daar werd de volgende dag direct op gereageerd, met excuses dat ik hierover niet geïnformeerd was. Omdat de koelkast voorlopig niet leverbaar was heb ik de bestelling geannuleerd. De volgende dag had ik mijn geld weer op mijn rekening staan. Het is jammer dat ik niet kon wachten, want Bugetplan is verreweg de goedkoopste aanbieder. De koelkast die ik had besteld scheelde 60 euro met andere aanbieders. Ik kom hier zeker terug als ik weer iets nodig heb. En dan hoop ik dat het product op voorraad is. Ik raad gezien de prijzen en de goede service iedereen aan om hier eens een kijkje te nemen!

levertijden zouden wellicht korter kunnen.

Udo Zinsmeister

Vaatwasser aangeschaft.

Keurige geholpen door verkoper. Middels aanbieding voor andere vaatwasser als gewenst. Gewenste vaatwasser was reeds uit assortiment. Prima!

Mailtje ter bevestiging van aflevering daags voor aflevering miste een beetje.

Corine

Wij kwamen voor keukenapparatuur. In de winkel lopen er meerdere medewerkers langs zonder je aandacht te schenken terwijl je voor de balie staat te wachten. Na 10 minuten maar zelf iemand achter een... Wij kwamen voor keukenapparatuur. In de winkel lopen er meerdere medewerkers langs zonder je aandacht te schenken terwijl je voor de balie staat te wachten. Na 10 minuten maar zelf iemand achter een balie gevraagd of hij ons kon helpen. Meneer liep met moeite mee naar een afzuigkap omdat ik het serienummer niet wist. Daarna kan ik zelf teruglopen om een foto te maken van het koffiezetapparaat wat ik graag wil. Fornuis was niet op voorraad en zou hij nog wel voor bellen. Nooit meer wat gehoord. Zonde we kopen nu onze apparatuur (+/-7000 euro) wel ergens anders

Reactie Budgetplan Winkel:

Geachte,
Geachte,
Zeer spijtig dat u deze ervaring bij ons de winkel heeft gehad, het is absoluut niet onze bedoeling om onze klant lang te laten wachten. Betekent voor ons dat er absoluut werk aan de winkel is om dit soort voorvallen in de toekomst te voorkomen.
Hartelijk dank voor uw reactie,
Vriendelijke groet,
Marc Nederlof
Budgetplan keukens

Van der meer

Goed geholpen bij de aankoop, goed advies gekregen.

Goede prijs.
, goed advies, vriendelijk personeel

Bij problemen betere communicatie onderling.

Snelle service

Voldoende voorraad, snel schakelen

Oplossingsgericht meedenken

C. Lambermont

Prima behandeld, extra informatie..

Heel veel produkten.

Geen verbeterpunten

chantal

Super goed

klantvriendelijk

iets meer laten blijken dat je klanten heb gezien

J vd Meijden

Goede service en prijs/kwaliteit

Heldere omschrijving van producten

Gouman

Chauffeurs klaagden dat ze het niet konden vinden, het staat normaal in de navigatie. Niet netjes om de klant daarop aan te spreken.

Prijs is prima

Iets sneller de offerte uitbrengen