8.2/10

Dorchain

Topwinkel

Goede kwaliteit en vakkundig advies medewerkers

Niets veranderen, ga zo door

Ik verwachte een 'budget' behandeling maar het tegendeel is waar.

Vriendelijk, deskundig en behulpzaam

Mary van Marlen

Ik kon mijn telefonische bestelling binnen twee dagen ophalen, er kon bij afhalen betaald worden, dat hoefde niet persé vooraf. Door de verkoper geholpen om het gekochte artikel in mijn auto te... Ik kon mijn telefonische bestelling binnen twee dagen ophalen, er kon bij afhalen betaald worden, dat hoefde niet persé vooraf. Door de verkoper geholpen om het gekochte artikel in mijn auto te leggen.

Klantvriendelijk

Ik heb geen verbeterpunten voor dit bedrijf.

Budgetplan

Vriendelijk en goed geholpen door Didier van Geloven

Goed geholpen

Geen althans nog niet

Stefan Kamp en Sandra Barneveld

Super!! . Geholpen door de verkoper Eric Rijnsoever. Echt een aanrader.

Een enthousiaste, kundige, ervaren, en zeker ook, niet onbelangrijk, een gezellige verkoper.
Benoemt alle...
Super!! . Geholpen door de verkoper Eric Rijnsoever. Echt een aanrader.

Benoemt alle opties.
Zet je goed aan het denken over de eventuele zin of onzin bij je uitgangspunten of keuzes. Wordt geen druk gezet.

Wij raden iedereen die niet al sowieso voor budgetplan had gekozen, hier zeker toch ook even langs te gaan voor een advies en offerte.

Geen hoge basis offertes waarop je dan weer raar hoge kortingen op krijgt, maar gewoon direct een scherpe en goede prijs.

Nette gezellige showroom, echter geen onnodig groot, duur, superdeluxe pand, wat uiteindelijk toch echt door de klant/omzet bekostigd moet worden. onder het gevoel te krijgen

Maakte geen enkel punt van de benodigde plaatsing van de keuken pas circa 1,5 jaar na aankoop. Gewoonweg TOP!!

Prijs-kwaliteit. Transparantie.

Eigenlijk niets....

Onze verkoper had goede kennis van zaken, fijn om te kopen.

Snelle levering-makkelijk betalen-oude spullen terug.

Beroerde after sales service

Verkopen goede keukens tegen scherpe prijs

After sales service; te veel beloven, te weinig doen. Als je een jaar na plaatsing nog geen oplossing biedt voor een simpel probleem en ook geen contact houdt met de klant, dan is er iets echt mis... After sales service; te veel beloven, te weinig doen. Als je een jaar na plaatsing nog geen oplossing biedt voor een simpel probleem en ook geen contact houdt met de klant, dan is er iets echt mis in de service.

Stefan Lobregt

Super

Goede communicatie, scherpe prijzen!

Zou het niet weten

de Jong

Geweldige ervaring. Prijsopgave gevraagd. Spoedig gekregen.

Ja. Snelle levering tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Ronald van Noort

De verkoper was uiterst vriendelijk en heeft mij snel en goer geholpen. Hij wist vrij snel waar ik naar op zoek was. De snelheid waarmee mijn vaatwasser geïnstalleerd kon worden was heel snel. Dat... De verkoper was uiterst vriendelijk en heeft mij snel en goer geholpen. Hij wist vrij snel waar ik naar op zoek was. De snelheid waarmee mijn vaatwasser geïnstalleerd kon worden was heel snel. Dat is uiteindelijk naar behoren gedaan. De monteur vond ik erg onvriendelijk en kortaf. Hij was boos dat hij moeite had om het adres te vinden en reageerde dat op mij af had ik het gevoel. Weinig klantvriendelijk.

De verkoper was vriendelijk en behulpzaam
Snelle actie en montage
Goede afhandeling

Klantvriendelijkheid monteur en eventuele uitleg na installeren.