8.2/10

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij geholpen zijn. We zijn hartelijk ontvangen. We hebben alles kunnen bekijken en vragen. Kortom SUPER.

Wat we als zeer prettig hebben ervaren is dat we niet onder druk werden gezet om maar snel te beslissen. Het kon allemaal op een rustige manier. We kregen goed advies. En ook zeker een plus is dat... Wat we als zeer prettig hebben ervaren is dat we niet onder druk werden gezet om maar snel te beslissen. Het kon allemaal op een rustige manier. We kregen goed advies. En ook zeker een plus is dat je de apparatuur kunt bekijken. Bv de indeling van de koelkast/vriezer. in alle soorten en maten. Dus je ziet wat je koopt. Top.

Zou het 123 niet weten.

peter van Vlimmeren

Zeer positieve ervaring, wat betreft info verstrekking en afhandeling.
voorverkoop en verkoop balie

goede duidelijke comunicatie en vlot verloop informatie verstrekking en verkoop.
service kan ik niet beoordelen gezien dit nieuw is en geen problemen heb met item

Margriet

Ik vroeg een prijs aan een dezelfde dag kreeg ik een offerte voor mijn nieuwe vaatwasser met uitstekende prijzen. Ik kon pinnen bij de monteur die tevens uitstekend werk heeft geleverd. Het was... Ik vroeg een prijs aan een dezelfde dag kreeg ik een offerte voor mijn nieuwe vaatwasser met uitstekende prijzen. Ik kon pinnen bij de monteur die tevens uitstekend werk heeft geleverd. Het was passen en meten maar hij past precies! Ik ben er erg blij mee
Alleen jammer dat het bedrijf welke komt installeren alleen op woensdag in mijn regio komt.

Positief, zodoende diverse apparatuur daar gekocht.

Verkoper denkt mee, zodat je het juiste product kunt kiezen.

Ik zocht een nieuwe keramische kookplaat.
Ben goed geadviseerd en geholpen.

De vriendelijke behandeling!

Noompje

Via Mp heb ik jullie site ontdekt en na vergelijken met andere websites heb drie elektrische apparaten besteld. Deze werden supersnel geleverd en er is zelfs nog telefonisch contact over geweest. De... Via Mp heb ik jullie site ontdekt en na vergelijken met andere websites heb drie elektrische apparaten besteld. Deze werden supersnel geleverd en er is zelfs nog telefonisch contact over geweest. De bezorgers waren aardig en namen ook oud apparaat weer mee.
Al met al dikke tien.

Snelle levering en scherpe prijzen

Ook even in de winkel geweest om iets om te ruilen maar dat duurde best wel lang..

Piet van Dongen

Ik heb een Inductie Kookplaat gekocht . Omdat bij blikseminslag mijn kookplaat stuk is gegaan . Dus moest even snel gaan en bijkomend mijn internet was ook stuk , dus per telefoon , alles geregeld... Ik heb een Inductie Kookplaat gekocht . Omdat bij blikseminslag mijn kookplaat stuk is gegaan . Dus moest even snel gaan en bijkomend mijn internet was ook stuk , dus per telefoon , alles geregeld .en zeer tevreden .PRIMA

De man aan de telefoon begreep mijn situatie en heeft super geregeld .

Goed geadivseerd bij het kopen van een nieuw koffiezetapparaat

Goed geadviseerd en goede prijs

nee geen verbetertips

Tevreden klant

Snelle duidelijke communicatie. Heldere offerte gekregen en uiteindelijk super producten.

Snelle, duidelijke manier van communiceren en leveren.

Geen.