Marieke Nolens

Prima service!

Wencke Nagtegaal

Super blij met budgettrophy. Duidelijke website

Marina Vankriekelsvenne

Twee kleine trofeeën besteld met tekst. Snelle levering. Mooie afwerking.

Jessica Dingsdag

Was top en snel geleverd

R.A. V.d. Stelt

Keurig netjes en snel in huis

Philippe Thys

Heel goed.

Alwin Jantje

Goed.
Goede communicatie over t produkt.

Shanaira Rey-Philips

Super klanten service. Krijgt snel contact en reacties. Kwaliteit is erg goed en de prijzen zijn bijzonder laag. Zeker een aanrader. Ik zal zeker weer gebruik van maken.

Jeanny Kroot

Ben teleurgesteld in hoe mijn vraag om een fout mijnerzijds te verbeteren is opgepakt. Het is niet mogelijk om een plaatje voor op de beker na te bestellen in het formaat zoals deze op de beker... Ben teleurgesteld in hoe mijn vraag om een fout mijnerzijds te verbeteren is opgepakt. Het is niet mogelijk om een plaatje voor op de beker na te bestellen in het formaat zoals deze op de beker wordt geplakt. Wel veel kleinere plaatjes. Daar ben ik niet mee geholpen. Het mag toch geen onoverkomelijk probleem zijn voor Budgettrophy om nogmaals het originele plaatje te printen (maar dan zonder schrijffout) en mij dat plaatje toe te sturen. Dat plaatje plak ik er dan zelf wel op.
Nu heb ik een nutteloze beker in huis. Waarom ziet Budgettrophy dat niet in en helpen ze mij aan een nieuw plaatje! Ik ben erg ontdaan hierover.

Reactie Budgettrophy:

Beste klant, we begrijpen dat het geen oplossing is, maar de grootste plaatjes van 73x27 zijn ook absoluut heel netjes.