Maartje Bekink

Vriendelijk, behulpzaam en professioneel

Geert Herman

Goede service, alles volgens afspraak

Petra peek

Prima prijs/kwaliteit verhouding

T

Snelle service trofee en logo ziet er top uit.

Isabelle

Onpersoonlijk en niet erg behulpzame klantenservice.
Onpersoonlijk en niet erg behulpzame klantenservice.
"Vandaag voor 12.00 uur besteld is morgen in huis" is het lokkertje waardoor ik bij ze heb besteld. enkele dagen later stuurde ik een mail met de vraag wanneer ik mijn pakket kon verwachten. Als antwoord kreeg ik dat op mijn opdracht bevestiging staat dat het 09-06 verstuurd zou worden. 2 weken later dan mijn bestelling. Ondanks dat dit erg onduidelijk op de opdracht bevestiging stond was dit gelukkig net op tijd. Ik vroeg de klantenservice of ze tegen betaling wilde zorgen dat dpd ze met een expres levering zou leveren (dan heb je het de volgende werkdag in huis). Ik kreeg een betalingslink die ik meteen netjes heb betaald maar de levering is uiteindelijk alsnog niet op tijd aangekomen. Al met al zal ik hier niet snel meer bestellen.
De medailles zagen er keurig uit, het plaatsje op de beker zat scheef.

Reactie Budgettrophy:

Beste klant, in tijden van drukte proberen wij onze klanten zo goed mogelijk te informeren middels een banner op de webshop en door de datum van verzending op de orderbevestiging te vermelden. Het... Beste klant, in tijden van drukte proberen wij onze klanten zo goed mogelijk te informeren middels een banner op de webshop en door de datum van verzending op de orderbevestiging te vermelden. Het spijt ons dat dit voor u niet is opgevallen. Inzake de levering door DPD met vertraging kunnen we u melden dat wij dat ook zeer betreuren, maar dat wij daar helaas niet altijd invloed op hebben.

Jeroen van der Sluis

Als je op Google zoekt zie je staan voor 12:00 besteld de volgende dag in huis en product was op voorraad echter als je via de homepage gaat staat er dat het 2 weken duurt voordat je bestelling komt... Als je op Google zoekt zie je staan voor 12:00 besteld de volgende dag in huis en product was op voorraad echter als je via de homepage gaat staat er dat het 2 weken duurt voordat je bestelling komt is misleidend (naar niet mijn mening niet bewust) verder prima

Reactie Budgettrophy:

Beste Klant
Dank u wel voor uw reactie. Hiermee kunnen we onze service en kwaliteit weer verbeteren.

Pieter Hardam

Geen op of aanmerkingen

Yosiko Leusink-Bierman

Komen afspraken na mbt levertijd. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling verzonden word. Wij hebben medailles besteld. Zien er op en top uit.