Karlijn Smidt

Super!!! Duidelijk wanneer het te leveren is, duidelijk hoe het product wordt.

Nienke Ross

Geweldige site! Supermooie gepersonaliseerde producten voor een spotprijsje. Ze zijn niet de snelste maar het is het wachten meer dan waard. Duidelijke communicatie, goede service. Kortom: zoek je... Geweldige site! Supermooie gepersonaliseerde producten voor een spotprijsje. Ze zijn niet de snelste maar het is het wachten meer dan waard. Duidelijke communicatie, goede service. Kortom: zoek je een toffe (/hilarische) prijs/cadeau, bestel hier!

Jo Ritterbeeks

Prima, afspraak nagekomen, kwaliteit prijs verhouding is ook prima.

NBB

Goede bedrukking, snelle levering goede kwaliteit. Lage prijs.

Anneloes Leegwater

Fijn en goed bereikbaar

Dimitri Raes

Ik ben tevreden. En met een korte levertijd is alles super. Zeker aan te raden.

Nvt

Erg lange levertijd

Reactie Budgettrophy:

Beste klant, in het hoogseizoen kunnen de levertijden wat langer zijn dan u van ons gewent bent. Wij proberen onze klanten hier zo goed mogelijk over te informeren.

Bis Schöbel

Great product, beautiful trophies.

maria coolen

Snel en prima

Martijn van Scheepstal

Lange levertijd met slechte kwaliteit. Ik had een beker besteld met logo van de voetbalclub en een plaatje aan de voet. Het logo en beschrijving zijn gewoon een sticker. Het logo is niet netjes... Lange levertijd met slechte kwaliteit. Ik had een beker besteld met logo van de voetbalclub en een plaatje aan de voet. Het logo en beschrijving zijn gewoon een sticker. Het logo is niet netjes afgewerkt en is scheef opgeplakt. Het plaatje aan de voet is ook een sticker. Deze is erop geplakt met veel lucht eronder.

De beker is prima maar de afwerking is niet mooi. Daarnaast moet je ruim 14 dagen wachten totdat de beker binnen is.

Reactie Budgettrophy:

Beste Klant,
Beste Klant,
Bedankt voor uw reactie. Spijtig om te horen dat u niet tevreden bent met de afwerking van het product. Het plaatsen van tekst op een beker wordt door middel van een sticker gedaan. Wij bieden geen gegraveerde plaatjes aan.
De levertijd tijdens de enorme drukte in het hoogseizoen is helaas lang. Wij geven de verzenddatum duidelijk aan op de website.
Wij zullen u nog persoonlijk per mail benaderen om de klacht op te lossen.